Astro

Kompletan horoskop za listopad!

Engineer 29. rujna 2023.

Saznaj što ti zvijezde donose u listopadu!

OVAN

Zdravlje:

Ovo je mjesec u kojem će mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka, zbog raznih pritisaka, osjećati iscrpljenost i umor koji bi se mogli jednim dijelom pripisati često promjenljivim vremenskim uvjetima. Uz dobru kuru vitamina ili uz barem minimalnu promjenu na prehrambenom planu bilo bi puno lakše. Osobe koje imaju problema s tlakom sigurno bi pravilnom ishranom i brigom smanjile tegobe koje su im vidljive. Vanjski izgled bit će nešto lošiji, zapušteniji nego je to za pripadnike ovog horoskopskog znaka uobičajeno, a za sve to krivit će svakoga osim sebe.

Posao:

Ovo je područje egzistencije općenito, ne samo posla na koji će osim planetarnih utjecaja vaš psihološki profil i energetsko stanje imati veliki utjecaj. Epizode neraspoloženja i gubitka entuzijazma, pesimizma pa čak i trenuci paranoje samo će pogoršavati stvari. Međutim, ako se dobro organizirate i ako uvidite da je ovo sve moguće spriječiti na vrijeme, moguće je da ćete obuzdati negativne misli i nećete dopustiti starim lošim navikama da vam upropaste listopad. Financijski ste (ne)stabilni, odnosno bez većih promjena.

Ljubav:

Po pitanju emocija i intimnih odnosa vidljivo je da ćete biti dosta zatvoreni, nezadovoljni, buntovni pa čak autodestruktivni. Nije to samo radi toga jer su vas neke osobe povrijedile, već ima i u vama mnogih grešaka; zaboravljate da biste trebali biti puno vedriji i puno ljubazniji prema osobama kojima ste okruženi.

Savjet:

Iako nemate fantastičan utjecaj planeta niti podršku u stvaranju dobrih okolnosti, nemojte se sada opustiti i doprinijeti tome da sve krene nizbrdo. Trgnite se i napravite sebi čaroban listopad!

2.BIK

Zdravlje:

Listopad nije neki mjesec po pitanju energije, snage i samoga zdravlja kada su u pitanju pripadnici ovog horoskopskog znaka. Nastavak je ovo ne baš najsnažnijeg emotivnog fizičkog i psihičkog stanja. Dolazi razdoblje mogućih viroza, gripa, temperatura, slabosti. Dolaze dani kada je zaista poželjno da napravite one davno zaboravljene rutinske i obavezne preventivne preglede. Također, s obzirom na već dugo prisutne poteškoće u pogledu fizičkog zdravlja, isplanirajte kako ćete i u kojem razdoblju djelovati na sebe da biste bili što izdržljiviji i jači. Mogući su problemi s glavom, grlom, temperaturom. Već kod prvog simptoma budite poslušni i disciplinirani jer biste cijeli listopad mogli vući opasnu prehladu s razvojem na još gore. Barem razmislite ili se informirajte o tome što sve unosite u Vaš organizam jer postoji glavni uzrok zašto se osjećate tako loše.

Posao:

Započinje razdoblje u kojem ćete se lagano vraćati svojim dnevnim obavezama, iako to neće biti puni tempo niti ulaganje vaše stopostotne snage u poslove i radne zadatke. Prepreke za Vaš razvoj u poslovnom smislu, ili za neke povratak u radne vode, mogao bi spriječiti upravo problem sa zdravljem. Kako niste u najboljoj psihofizičkoj kondiciji, to bi vas itekako moglo sputavati u razvoju poslovnih stvari. Kako god, listopad će u vama pobuditi izvrsne ideje, probudit će i onu uspavanu poslovnu volju i entuzijazam, samo što ćete morati raditi i djelovati sporijim tempom. U domaćinstvu nemojte započinjati neke preinake i velika čišćenja jer neće vam ići od ruke. Čak i male stvari poput promjene električnog prekidača mogle bi postati problematične. Pazite s gotovim novcem, iz praktičnog razloga kako biste imali dovoljno dok se u svakom pogledu malo ne osnažite.

Ljubav:

U ovom periodu, razmišljanja o ljubavi bit će baš kao nekada (sjetite se početka godine) zamorna i dosadna. Oni koji su u vezama ili braku, osjećat će zaista zasićenje i zamor, čak će izgubiti vjeru u ljubav na nekoliko dana, što je potpuno pogrešno. Ne otvarajte stare rane, ako ste već nešto oprostili i prešli preko toga, neka tako sada i ostane. Okrenite se oko sebe, pridružite se nekim društvenim događanjima, pa ćete tijekom narednih mjeseci donijeti odluku hoćete li i koliko još ostati u lošim vezama ili brakovima. Ili na koji ćete način biti bolje. Samci će ostati samci. Za sada.

Savjet:

Možda bi u listopadu bilo najbolje da jednostavno pustite da se neke životne bitne i velike stvari odvijaju same po sebi; hoće ili neće, a vi se bavite ovim sitnijim koracima.

3.BLIZANCI

Zdravlje:

Vrlo je vjerojatno da će mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka biti bez ikakve energije, volje, i da će granično biti u depresiji te samim time u nikakvoj fizičkoj kondiciji. Kod mnogih će se pojaviti osjećaj promašenosti u životu, obasut će sebe pitanjima na koje nemaju odgovor. Slabo će spavati, slabo će jesti, kao da su oboljeli od neke teške bolesti. Promjena koja je nužna pripadnicima horoskopskog znaka Blizanaca ovog puta bila bi spasonosna. Međutim, treba uzeti u obzir to da zapuštena osoba, lošijeg zdravlja, bez kondicije, ne može napraviti ništa osim pokrenuti se i usvojiti neke nove navike vezane uz zdravlje i njegu.

Posao:

Ovo je vrijeme u kojem je dobro započeti neke poslove, točnije bilo koje poslove jer većina pripadnika ovog horoskopskog znaka zapela je u vremenu i prostoru. Niti radi niti studira, niti se rastaje niti sastaje. Egzistencija je mnogima već dobrano uništena i kao takva ne može ostati. Neki će pronaći posao; odnosno svi oni pripadnici koji traže posao moći će ga dobiti, samo je pitanje hoće li ga htjeti. Novac je uvijek Blizancima problem, pa tako i sada jer ga doista nemaju i ono malo što imaju ne pokriva im ni osnovne izdatke.

Ljubav:

Nažalost ovo nije razdoblje nekih ljubavnih razvijanja u smislu partnerskih odnosa što je na neki način i za očekivati – zbog vašeg psihofizičkog zdravlja i naravno zbog nedostatka ikakvih novaca kojima biste osobama koje deklarativno volite mogli nešto i pružiti. Mogli biste kroz listopad imati nekoliko tihih šokova, u smislu da vam partner kaže sve što vas ide u lice, u toj mjeri da to graniči s vrijeđanjem. Ako želite spasiti svoj brak, svoju vezu pokušajte se zamisliti kako je onoj drugoj strani, i vidjet ćete da je vas ponekad jako teško voljeti. U svakom slučaju, prije nego okrivite cijeli svijet – budite malo samokritični. Samci se malo drugačije nose s listopadom, naime kako ih sve tišti, ljubav im neće biti osnova života pa tako neće imati niti s kime debatirati o tome koliko daju i koliko primaju.

Savjet:

Osobe koje se nađu u problemima na svim životnim područjima i fazama, doista moraju shvatiti da nije greška u planetima niti u ljudima kojima su okruženi.

4.RAK

Zdravlje:

Da li je to objektivno ili ne, Rakovi će se osjećati dobro i dobro će izgledati. Možda to i nije top forma, ali je svakako srazmjerno dobi o kojoj govorimo – izvanredno, a posebice iz razloga jer se stanje uma, duha i tijela nekako samo po sebi posložilo.Ukratko, pod utjecajem planeta tijekom listopada, većina pripadnika ovog znaka bit će u vrlo dobroj psihofizičkoj kondiciji. Osobe koje se oporavljaju, osobe koje imaju operativne zahvate ili duge i naporne pretrage, mogu očekivati da će sve nekako biti lakše od očekivanog.

Posao:

Polako se kroz listopad otvara ono dugo očekivano vrijeme pogodno za realizaciju nekih koraka koje ste vjerojatno započeli odavno. Planovi, koraci, investicije, partnerstva, sve je to u listopadu vrlo dobro pozicionirano i ima podršku zvijezda. Za neke pripadnike ovog horoskopskog znaka, listopad je idealno vrijeme za nove sadržaje kao što su edukacije, dovršetak nečega ili upoznavanje nove sfere koja bi vam mogla u budućnosti biti od koristi – izvrstan tajming za prve korake koji se odnose na egzistenciju, posao, novac, edukaciju. Ako se spremate podignuti kredit, reprogramirati neki dug ili imati sličnu investiciju u narednim tjednima, listopad je pogodan za to.

Ljubav:

Shodno listopadskoj energiji i vašem stanju koje je dobro, mnogi će se u emotivnim odnosima bilo da su u brakovima vezama ili čak slobodni, osjećati vrlo dobro i sigurno. Dijelom za ovako solidno stanje zaslužne su zvijezde, dijelom i vaša promjena, procvat, sazrijevanje koje ste doživjeli kroz protekle mjesece. I dalje održavajte prijateljstva i dobre odnose s ljudima, te brinite za zdravlje ukućana. I sami vidite da to godi svima – i vama i njima. Razumijevanje i ljubav koju ste počeli širiti oko sebe, udvostručeno vam se vraća i to je baš lijep primjer kako se može živjeti harmonično i skladno sa svima.

Savjet:

Pokušajte sačuvati svoj teško stečeni unutarnji mir, pa čak i kada vas okolnosti izbace iz takta. Budite praktični i vodite se mišlju da tko god vas uzruja, ne šteti sebi nego direktno vama.

5. LAV

Zdravlje:

Listopad je vrijeme kada ćete fizički dobro izgledati i imati prilično dobro sačuvanu samokontrolu i samodisciplinu. No, ispod vašeg dotjeranog izgleda, prpošnog stava krije se niz zdravstvenih tegoba koje potiskujete i kojima ne dajete dovoljno pažnje. Kod mnogih pripadnika ovog horoskopskog znaka moguće su tegobe s kostima, reumom, bivšim povredama, leđima, ukočenim vratom i slično. Samo pojedinim, vrlo rijetkim pripadnicima ovog horoskopskog znaka mogli bi se dogoditi dani tuge, depresije, ili jednostavno neraspoloženja. Sve ovo nisu tegobe koje bi vas koštale života, ali čemu se mučiti kada je liječnik, zubar, fitness ili neki alternativac u vašoj blizini.

Posao:

Uz redovito poslovanje i način na koji zarađujete za svoju egzistenciju, ponovit će se proljetna energija koja nosi niz zanimljivih razgovora i novih, odnosno obnovljenih poznanstava. Možda to i nisu sve prilike koje biste mogli uzeti u obzir kod budućih planova oko toga od čega i kako ćete živjeti, ali će biti barem golemo nadahnuće za vaš život. Ništa nije nemoguće, samo morate odlučiti što točno želite kako biste to mogli i ostvariti. Vi ćete nesumnjivo to i ostvariti jer već sada imate samopouzdanje koje je nepokolebljivo. Sve je manje osoba koje iz Vaše prošlosti mogu ponuditi neku poslovnu kvalitetnu opciju, ali će se pojavljivati pa odlučite što je najbolje za Vas.

Ljubav:

Emotivno se ne brinite previše i ljubav nije nešto zbog čega biste u listopadu vi osobno zaplakali. Nekako vodite život koji se sada najviše bazira na ostvarenju životnih planova vezanih uz samu egzistenciju, i niste skloni skliznuti u slijepu ulicu. Osobe vezane u brakovima i dugogodišnjim vezama neće imati nikakvih, gotovo nikakvih promjena. Samci će upoznati zanimljivu osobu, s kojom će provesti zanimljivo vrijeme i moguć je razvoj te priče.

Savjet:

Upitajte gdje su i kako su vaši prijatelji, malo ste ih zapostavili.

6.DJEVICA

Zdravlje:

Listopad i prve jesenske kiše dovoljan su razlog za epizode nemara, nebrige ili pretjeranog uživanja u cigaretama i alkoholu. Pojedinci bi mogli imati žestoku glavobolju izazvanu nezanemarivanjem osnovnih potreba cijelog tijela i organizma. Moguće su prehlade, viroze, samim time glavobolje, slabost u mišićima, depresivnost. Sve ove poteškoće koje bi se mogle razvijati u listopadu moguće je preventivno zaustaviti, a posebice kod osoba koje moraju na preglede, ili na terapije. Liječenje je puno lakše sprovesti kada je organizam kao i tijelo u top formi – što kod vas nije slučaj.

Posao:

Iako imate redovite priljeve sredstava, oni su zaista minimalni i nisu dovoljni da stvorite nešto posebno kvalitetno u vašem životu. Moguće je da ćete u ovoj godini ponovno imati izvanredni prihod i to baš u listopadu koji neće biti prevelik, ali će vas razveseliti i odmah ćete znati kako ga potrošiti. Za mnoge pripadnike ovog horoskopskog znaka, ovo je razdoblje mogućih društvenih angažmana, novih poznanstava i novih mogućnosti koje se neće odmah reflektirati na pitanje novaca. Još nije vrijeme da se nešto znatno poboljšava u vidu gotovine, ali barem nema naznake nekim izvanrednim troškovima ili gubicima.

Ljubav:

Iako su svi pripadnici ovog horoskopskog znaka takoreći u nekoj letargiji, čak i oni koji su u stabilnim, čvrstim vezama, sada bi se kroz neke situacije mogli dovesti u stanje ljutnje i rasprave. Samci će obnoviti priče iz prošlosti i bit će zadovoljni.

Savjet:

Pogledajte uvijek situaciju i iz druge perspektive.

7. VAGA

Zdravlje:

U listopadu uz pomoć planetarnih utjecaja sve je dobro aspektirano, od fizičkog zdravlja, psihičke stabilnosti, energetskih resursa pa do vanjskog izgleda za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka. Pretpostavka je da se ništa neće povlačiti niti mijenjati u negativnom smislu. Oboljeli će brzo ozdraviti. Oni koji su pod stresom, odbacit će neke loše stvari i ljude iz svojeg života, a i mijenjati životne navike pa će samim time biti znatno bolje. Ovaj će mjesec Vagama u mnogočemu biti relativno dobar.

Posao:

U ovom mjesecu mogli biste revidirati financijsku listu i posložiti želje i prioritete jer ne naziru se problemi koji bi mogli omesti vaše planove i načine kako da svoje planove ostvarite.Pred sobom imate okupljanje familije i prijatelja, koje će u konačnosti dodirnuti i temu daleke egzistencije i imovine, eventualno nasljedstva. Mnogi pripadnici na tu temu dobit će pozitivno rješenje, vijesti ili preporuku.

Ljubav:

Ako ste u takoreći stabilnoj vezi ili u braku, nemojte izazivati onu drugu stranu jer za time nema potrebe. Umirite se i sagledajte sve mane i nedostatke u kojima se budete nalazili ovih dana. Pokušajte biti što manje nervozni jer ne treba se oko sitnica previše uzbuđivati. Samci će imati priliku razriješiti nešto iz prošlosti, i konačno sresti nekoga tko će im osvježiti život. Ne odbijajte mogućnosti, prije nego što se uopće dogode. Dozvolite sebi malo provoda i opuštanja.

Savjet:

Prestanite se brinuti oko nevažnih stvari koje su takoreći ionako prolaznog karaktera lomili vi svoje živce ili ne.

8.ŠKORPION

Zdravlje:

Listopadsko vrijeme, s proplamsajima ljeta će utjecati na vas u svakom pogledu iako će vam to više biti izlika za mnoge situacije nego neko realno opravdanje. Izlascima van, odlascima u prirodu , rekreativnim izletima i slično, moći ćete pobijediti laganu nervozu, hinjenu depresiju i eventualne histerične ispade pred okolinom. Ako Vam se niti to ne da, napravite neki preventivni pregled koji već dugo odgađate. Ne biste trebali imati nikakvih novih ili kompliciranih zdravstvenih iznenađenja tijekom mjeseca.

Posao:

Uspjeha ćete imati sasvim dovoljno kod obavljanja redovitih poslova i radnih zadataka, a pojačani i iznenadni otpor koji ćete povremeno osjetiti, imajte na umu da ničim nije opravdan. Nemojte se žaliti na svoj posao u tolikoj mjeri jer imati posao je velika stvar. Kada se ukaže prilika, promijenite ga. Također je preporuka za ovaj mjesec, kao u ono rano proljeće da neke velike stvari, ako zapinju, privremeno zaključite i stavite na stand by do nekog novog perioda u kojem ćete se moći više i kvalitetnije posvetiti tome. Novac rasporedite i vodite računa o tome da je mjesec ponekad iznimno dug.

Ljubav:

U emotivnim i ljubavnim odnosima vrijeme je kada ne možete očekivati idilična raspoloženja. Ovo je mjesec u kojem biste se općenito mogli dobro razumjeti s pripadnicima suprotnog spola, ali isto tako možete zakuhati kojekakve rasprave koje vode direktno u svađe i razilaženje. Najvažnije je držati neke osobe koje zapravo utječu na vaš odnos s partnerom na distanci i ne razgovarati o stvarima koje se smatraju intimnim. Samci bi mogli imati zanimljivije i intenzivnije razdoblje u životu od svih do sada; vraćaju im se stare ljubavi i događaju im se nove.

Savjet:

Iskoristite sve pred sobom, tko zna kada će se ponoviti.

9. STRIJELAC

Zdravlje:

Pripadnici ovog horoskopskog znaka većinom će biti stabilnog zdravlja, kako fizičkog tako i psihičkog. Upravo je ovo divna podloga za daljnje ulaganje ili za početak ulaganja u svoje zdravlje i u svoj izgled. Kada budete krajem mjeseca umorni od svega, potrebno je zaustaviti se i predahnuti. Posebno je potrebno kontrolirati svoj stres, ljutnju, gorčinu, za što već imate iskustva pa to tako i nastavite jer ste svjesni štete koju vam to može prouzročiti. U obiteljskom krugu moguće je da vam se netko razboli, ili dobije neku lošu vijest, stoga nemojte oklijevati ako je potrebno da ta osoba dobije svu vašu pažnju i pomoć.

Posao:

Neki će pripadnici ovog horoskopskog znaka dobiti dosta dobre prilike za nove poslove, zaokrete, promocije osobnih interesa pa čak i potpisivanje dobrih ugovora. Ako se odmah tijekom listopada ne realiziraju neke velike stvari, nemojte očajavati već se samo malo strpite i napravite korak više prema svojem cilju. Imat ćete neke priljeve u ovom razdoblju, ali morate biti svjesni da te financije prvenstveno služe za zatvaranje postojećih obveza. No izvanredni dobici, zarade, bonusi ili neki naplativ dug od ranije mogao bi vas itekako pogurati u dobrom smjeru. Listopad je dobro aspektiran mjesec za kupnju većih stvari ili za pokretanje vlastitih poslova.

Ljubav:

Oni pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u dugim vezama i brakovima, neće imati naročitih potresnih situacija niti loših dana, čak naprotiv moguće je da im monotonija i ista priča počne ići opasno na živce. Nemojte da se iz tog razvije neka loša priča, već se potrudite da ovaj status promijenite i da unesete nešto više ljubavi i pažnje za drugu stranu. Samci će imati dobar i intenzivan društveni život. Ne znači da će se s nekim trajno spojiti, ali bit će zanimljivih mogućnosti.

Savjet:

Nemojte odmah odbijati ponuđene mogućnosti. Prvo saslušajte i dajte sebi vremena da vidite koliko toga niste dobro razumjeli.

10.JARAC

Zdravlje:

Za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka kolovoz će biti razdoblje odlične kondicije, energije i izvrsnog izgleda. Naravno ovo se sve može pokvariti ako neki pripadnici budu rukovali opasnim predmetima, ili bili krajnje neoprezni u vožnji. Ukoliko budete pažljivi, kroz listopad ćete se provući bez ikakvih odlazaka doktorima, zubarima i slično. Možda ćete više biti potrebiti otići na kozmetičke tretmane i frizerima čisto radi njegovanog i lijepog izgleda koji vama znači tako puno. Tijekom mjeseca, nekoliko puta naići ćete na dan koji nije nalik na ništa, ispunjen nervoznim vibracijama, no to svakako treba znati preživjeti i ne dati da se razvije u problem. Spavajte dovoljno i jedite kvalitetno.

Posao:

Za mnoge će pripadnike listopad biti izvanredno vrijeme za početak svih većih promjena, dopuna, novih smjerova, investiranja, ulaganja, spajanja ili bilo čega u pogledu poslovne ili egzistencijalne situacije. Moguće je da će tijekom mjeseca svi imati potrebu za mini bilancama i razmatranjima što i kako dalje u životu. Planete će podržati svaku vrstu aktivnosti i pomoći će svima u pronalaženju novih hobija, zatvaranju otvorenih stavaka i dugova, a čak bi mogle donijeti neke novosti vezane uz kupnju krupnijih stvari ili nekih velikih investicija.

Ljubav:

Mnogi će pripadnici ovog horoskopskog znaka započeti ugađati sebi na mnogim područjima, pa će se samim time i pitanje emocija i ljubavnih odnosa nekako posložiti. Zbog silnih komplimenta, i nekih izrečenih pohvala i oni vezani i oni slobodni će se nekako oporaviti od prijašnjih silnih razočarenja i sve će izgledati puno bolje nego prije. Osobe koje su bile u prekidu ili čak pred rastavom braka, mogle bi u zadnji trenutak doživjeti novine i ugodne vijesti te povući svoje grube riječi. Parovi koji su bili nekako u iskušenju da se svađaju i razilaze, sada će pronaći način kako da to premoste. Samci nažalost neće upasti u strašne ljubavne priče, ali će načeti nešto simpatično i dugotrajnije.

Savjet:

Nemojte se često opravdavati za neambicioznost onom frazom u kojoj navodite kako nikada nemate vremena. Presložite raspored i vidjet ćete koliko toga možete i stignete.

11.VODENJAK

Zdravlje:

Za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka, u ovo godišnje doba uobičajeno je tjeskobno i depresivno raspoloženje, od minimalno nekoliko dana što je samo posljedica niza vanjskih faktora; umora, monotonije, nedostatka slobodnog vremena, pritiska familije i svega sličnog. Naravno shodno takvom raspoloženju moguće su višednevne epizode nervoze i histerije sve do teške potištenosti i bezvoljnosti. Od toga će vas zaboljeti ili glava ili želudac pa ćete imati i problema s crijevima i probavom. Izgled će varirati od nekih dana u kojima ćete blistati do onih u kojima ćete izgledati kao da vas je voda izbacila.

Posao:

Prema zvijezdama, smiješe se dobre prilike za ovaj znak, pitanje je samo koliko će ih pojedinci znati prepoznati i koliko će htjeti pravovremeno reagirati te dohvatiti neku priliku za svoj procvat ili napredak. Naravno, dugovi i dalje stoje, ali barem će se pojaviti neka suvisla ideja s kojom biste to isto mogli srediti u vrlo kratkom vremenskom roku. Za one rijetke pripadnike ovog horoskopskog znaka vidljivi su dobri rezultati na poslovnom planu uz pohvale i moguće nagrade. Postoje pripadnici kojima bi bilo izvrsno da se počnu više brinuti o uvjetima koje uopće ne ispunjavaju prilikom raznih prijava za posao. Ili odustanite od takvih poslova ili se dodatno educirajte.

Ljubav:

Ovo nije mjesec u kojem će vam ljubavni život predstavljati neki veliki životni problem iz razloga jer oni u vezama ili brakovima neće imati nikakvih bitnih oscilacija kod promjene statusa, dok oni koji su samci mogu imati svoj ustaljeni ritam druženja i ljubljenja. Postoji jedan manji broj pripadnika ovog znaka koji bi bili čak skloni upustiti se u avanturu, i posebice je važno shvatiti da je to preporučljivo te da imate podršku zvijezda, naravno samo slobodni. Naime, vezani bi mogli doista upropastiti sigurnu luku i osjetiti se grozno nakon što se takva stvar neminovno razotkrije.

Savjet:

Nemojte niti pomisliti da na emotivnoj razini imate neke razloge iz prošlosti s kojima bi sebi priuštili nešto poput prevare partnera.

12.RIBE

Zdravlje:

Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka u listopadu će gotovo već tradicionalno biti psihički umorni od svega i zasićeni svim problemima što će ih uvesti u polje depresije i nervoze. Nastavno na takvo psihičko stanje mogli bi zapostaviti svoj izgled i prehranu, a sve to skupa moglo bi dovesti do neočekivanih problema na zdravstvenom polju.
Realno u ovom trenutku zvijezde su naklonjene pripadnicima ovog horoskopskog znaka i to bi trebalo tako i ostati. Ne naziru se veći poremećaji koji se odnose na fizičko zdravlje. Izgled će biti osrednji sukladan psihičkom stanju pa si priuštite dovoljno sna i neku vitaminsku kuru.

Posao:

Iako se većina pripadnika ovog horoskopskog znaka neće osobno previše truditi na egzistencijalnom niti novčanom planu, ipak će ovo biti relativno sasvim solidno razdoblje i prihoda i izdataka te završetka započetih poslova. Sve će biti u okviru normalnog i pozitivnog, što je doista samo zasluga zvijezda, a ne osobnog truda i zalaganja. Ne trošite ono što nemate, jer mjesec nije pogodan za naplate nekih vaših davnih potraživanja, a niti nećete moći posuditi od nekog novac jer ga vaša okolina nema. Nemojte raditi velike zamjene, kupnje ili prodaje. Idući mjesec biste po pitanju toga mogli proći puno bolje.

Ljubav:

Cijelog mjeseca ćete puno razmišljati općenito o ljubavi u vašem životu, o profilu osobe koja bi vas zadovoljila kao prijatelj ili partner, o razočarenjima, dosta ćete generalizirati osobe, što nikako nije dobro. Cijeli mjesec bit će vam na pameti osoba iz prošlosti s kojom imate povremenu komunikaciju, ali nećete znati što ni kako s njom. Ne zanosite se nekim stvarima, prave ljubavi su uvijek tužne. Ako ste tužni, ne morate napraviti pritisak na osobu – pogotovo jer ona više nije slobodna. Za one rijetke koje je ljubav zaobišla i koji su tom činjenicom povrijeđeni, u ovom mjesecu nazire se veliki preokret i nova osoba koja će vas oboriti s nogu.

Savjet:

Sve je dobro, dok ljubav ne zaboli.