Astro

Koji je vaš najjači adut u krevetu, prema horoskopskom znaku?

admin 09. veljače 2024.

U čemu ste toliko sjajni, donosimo u nastavku…

Svaki od dvanaest znakova zodijaka ima specifične i seksi sposobnosti u spavaćoj sobi. Iako su određeni znakovi na glasu kao “bolji u krevetu” od ostalih znakova (gledamo vas, Škorpioni), ovdje smo da izvijestimo kako svaki znak ima svoje alate za umijeće zavođenja.

OVAN: Smion i lijep

Pod vladavinom Marsa, planeta želje, Ovan preuzima inicijativu u spavaćoj sobi. Oni su hrabri i uvijek spremni za akciju – a najvjerojatnije se tijekom se seksa nalaze na gornjoj strani, kao predvodnici.

BIK: Usporen, ali postojan

Bik ima, hm, izdržljivost, a ljubavnik koji dolazi u ovom horoskopskom znaku voli angažirati osjetila radi maksimalne povezanosti. Razmislite o svijećama, svilenim plahtama, puno dodira i seksu na otvorenom.

BLIZANCI: Mentalna gimnastika

U čitavom horoskopskom bloku, Blizance se smatra najboljima u seksu. Oni su sve u fantazijama. Bilo da vam šalju eksplicitne seks poruke na posao ili vam šapću prljave riječi u uho, uvijek ih mentalno oživljuju u spavaćoj sobi.

RAK: Seksualni psiholog

Čak se i druženje s Rakom za jednu noć može opisati kao intimna veza. Njihova intuitivna priroda može vam se učiniti kao da vam čitaju misli dok izvode vrhunska usmena predavanja.

LAV: Filmska seks zvijezda

Lavovima vlada Sunce, a kad se zbližite s Lavom, i vi ćete se osjećati poput zvijezde. Kućni videozapisi, seksi slike, donje rublje i izvrsna rasvjeta nisu naodmet.

DJEVICA: Boginja

Ne dopustite da vas naziv “djevica” zavara. Pod vladavinom Merkura (planet uma i komunikacije) znači da Djevice mogu smisliti neke prilično razrađene maštarije, uživajući u precizno napisanom scenariju igre uloga, zajedno s prljavim pričama.

VAGA: Umjetnica zavođenja

Za Vagu kojom vlada Venera seks je umjetnost, a predigra je jednako kreativna i vitalna kao i sam čin. Vage usmjerene na ravnotežu svestrane su u spavaćoj sobi, što znači da će biti spremni isprobati sve za što ste i sami zainteresirani, a pritom vam ponuditi i znatno više.

ŠKORPION: Seksualno liječenje

Poznati su po svojoj seksualnoj hrabrosti, a seks sa Škorpionom doživjet ćete iskonski, duboko i nestašno. Seks u javnosti, vibracije na daljinsko upravljanje i bilo što drugo s prizvukom tajnosti nalazi se u kormilarnici Škorpiona.

STRIJELAC: Do beskonačnosti i iznad…

Seks s ovim znakom je putovanje, a ne odredište – novo, uzbudljivo i divlje. Strijelci su poznati po svojoj eksperimentalnoj i avanturističkoj prirodi i zalažu se za bilo što, uključujući grupni seks.

JARAC: Šef

Jarac, profesionalac izvana, a totalni freak u plahtama, voli biti šef u uredu i u spavaćoj sobi, pomno sortirajući svoje ljubavnike i baveći se nekom dinamičnom igrom uloga.

VODENJAK: Trendovi

Vodenjaci su ispred budućih vremena, razmišljaju izvan okvira i odlučuju se za visokotehnološke seks igračke i uređaje. Čine da cijela stvar izgleda poput vrućeg znanstvenog eksperimenta. Upalite plamenik, trebat će vam ako ste u vezi s Vodenjakom!

RIBE: Poezija u pokretu

Seks s Ribama (iako to radije nazivaju vođenjem ljubavi) nalik je poeziji… a predigra može uključivati ​​* stvarnu poeziju. Riba voli ići s protokom.Za njih je idealan seks pod tušem, hidromasažnoj kadi ili oceanu.