Astro

Tjedni Horoskop: 30.10. – 05.11.

admin 27. listopada 2023.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Sada očekujte ugodno razdoblje. Vaš prirodni entuzijazam je zarazan i učinit će Vas omiljenim među suradnicima i ljudima koje upoznajete na poslu. Raditi ono do čega Vam je stalo cijelim je srcem uvijek bolji izbor nego samo raditi za veću plaću. To je vrijeme visoke energije koje je idealno za sve što Vam omogućuje putovanje ili plasiranje svojih ideja široj publici. Na neki način ugrožavate svoj integritet kada je ljubav u pitanju. Mogli biste biti toliko zauzeti idealiziranjem nekoga u svom životu da jednostavno odgurnete taj mučni osjećaj koji Vam pokušava reći da nešto s tom osobom i povezanosti nije u redu. To se protivi onome s čime ste uistinu usklađeni. Probudite se! Kontrola koliko netko ima fizički, emocionalni ili financijski pristup postaje Vaša primarna motivacija u ljubavi, bez obzira na Vaš trenutni status veze. Na što god se usredotočite, nemojte pretjerivati. Što ste zdraviji, veće su Vam šanse za uspjeh o kojem ste oduvijek sanjali. Ako je Vaša razina energije visoka, nećete imati problema s izazovom koji Vam se nađe na putu. Sada biste mogli odlučiti da se pažljivije brinete o sebi.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Vaša stabilna, pouzdana energija čini Vas cijenjenim članom tima. Možda će biti potrebno malo dodatnog truda za podnošenje više zahtjeva. Dajte sve od sebe da budete organizirani. Ovo je snažno razdoblje za svaki novi početak. Neka područja Vašeg rada koja su zaustavljena ili odgođena sada počinju napredovati. Zadržite hladnokrvnost i smisao za humor kada ste suočeni s frustracijama. Energija na poslu u ovom trenutku mogla bi Vas natjerati da donesete odluku o smjeru kretanja Vaše karijere. Možda će biti potrebno dodatno strpljenje da ostanete mirni kada se sada osjećate pod stresom. Budite vrlo oprezni da govorite istinu, a posebno izbjegavajte pretjerivanje. Ako je potrebno, zatražite povratnu informaciju od nadređenih o svom napretku. Ako ste slobodni, nemojte dopustiti nekom od Vaših prijatelja – koliko god oni bili dobronamjerni – da Vam dogovori spoj. Mogli biste otići na sastanak s napuhanim nadama i uložiti toliko energije u spoj naslijepo da ćete samo sebe razočarati. Ako ste u vezi, veza između Vas i Vašeg partnera će se zahuktati. Zabavite se! Vaše zdravlje sada izgleda dobro, bez problema s kojima se možete boriti. Stvari izgledaju prilično stabilne bez obzira na Vašu trenutnu razinu dobrobiti. Možda Vam se sviđa plivanje ili neki drugi sport na vodi. Možda biste željeli istražiti i nove filozofije koje Vas potiču na drugačiji način života. Ako Vam se čini kako treba, krenite.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Očekujte da će ljudi sada biti posebno kooperativni. Ovo je izvrsno vrijeme za svaki novi početak. Ako Vam je stol pretrpan, ovo je dobro vrijeme da sredite stvari i bolje se organizirate. Ako je netko u Vašoj blizini neorganiziran i smatrate da je to iritantno, možete se ponuditi da pomognete u rješavanju stvari. Uradite što je više moguće. Ovo razdoblje je dobro za odmor. Najbolja je ravnoteža između posla i odmora. Moguće je da ćete primiti razočaravajuće vijesti o svojoj karijeri i poželjeti podršku partnera. Nažalost, može se činiti da Vaš partnera ignorira Vaše brige. Mogli ste se osjećati stvarno razočarano. Srećom, trebalo bi brzo proći. Tjedan donosi mogućnost da obnovite svoje velike nade u Vašu ljubavnu vezu. Ako ste slobodni, moći ćete obnoviti vlastite velike nade u vezi s ljubavlju i svim njezinim potencijalima kada za to dođe vrijeme. Do tada možete biti u potpunom miru sa sobom. Vaše zdravlje i način razmišljanja usko su povezani. Sada počinjete shvaćati koliko je delikatna ta ravnoteža. Stres izazvan brigom i strahom prouzročit će reakciju koja bi mogla oslabiti Vaš imunološki sustav i uzrokovati ukočenost i napetost mišića koja Vas postupno iscrpljuje. Vježbanje i tehnike upravljanja stresom mogu pomoći.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je sretno vrijeme za Vas. Obratite veliku pozornost na financijske detalje. Odluke koje sada donesete mogu imati trajan učinak. Odvažite osobne prednosti izbora u odnosu na sve nedostatke koji se tiču drugih. Žene sada mogu biti od posebne pomoći. Također možete lako prodati predmete koji se sviđaju ženama. Izbjegavajte uplitanje u uredsku politiku. Ne zauzimajte strane. Vaše je srce možda neko vrijeme hiberniralo, ali nemojte se bojati – veliko buđenje je na pomolu! Bit ćete otvoreniji i aktivniji u ljubavi. Bez obzira jeste li slobodni ili u vezi, ako ste bili zatvoreni i punili se na neko vrijeme, ovaj tjedan će vjerojatno stvoriti snažnu želju za promjenom. Ne vjerujete baš ljudima s kojima biste se željeli povezati, ali pokušavate vjerovati procesu. To je početak! Svemir bi Vas mogao potaknuti da postanete fleksibilniji. Možda imate tendenciju da budete kruti u određenim aspektima, a to se može pretočiti u tjelesne simptome. Što se više možete usredotočiti na to da postanete fleksibilni, lakše ćete se opustiti i osjećati se dobro. Joga, tai chi ili plivanje bi bili fantastični za Vas. Potrudite se što god odaberete!

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Zanimanje za koje osjećate veliku strast može Vam pomoći da uravnotežite svaku frustraciju koju sada možda imate na poslu. Ovo je posebno pozitivno vrijeme za sve što Vam omogućuje da preuzmete vodstvo. Za najbolje rezultate zatražite savjet stručnjaka. Uvijek možete naučiti više. Ovo je dobro vrijeme da razmotrite svoju financijsku situaciju. Štedite li dovoljno za mirovinu?Možda mislite da ste spremni kada je ljubav u pitanju, ali, nažalost, stvari nisu tako savršene kako biste željeli. Ovaj tjedan nosi neke komplikacije. Nemojte pretjerivati – samo skinite ružičaste naočale kako biste mogli vidjeti potencijalne ljubavne scenarije kakvi jesu, a ne kakvi biste željeli da budu. Pazite što želite u ljubavi, Lavovi, jer bi vam se to moglo i ostvariti! Uz pozitivan fokus na zoni zdravlja, čini se da Vaše zdravlje cvjeta. Jedini nedostatak može biti nedostatak energije. Dokle god se držite rasporeda aktivnosti i ne pretjerujete s nezdravom hranom, osjećat ćete se sve bolje i bolje. Dobro pazite na svoju jetru i napredovat ćete. Samo naprijed!

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Postoji određeni rizik da ćete se sada preforsirati. To je osobito istinito ako radite sami ili kao poduzetnik. Pažljivo rasporedite svoje vrijeme. Nema ništa loše u tome da zauzmete svoj uobičajeni sporiji, konzervativniji pristup. Vaša ambicija ostaje jaka. Ne dopustite da cinizam potkopa Vaše dugoročne ciljeve. Smijeh će razvedriti raspoloženje i pomoći svima da rade bolje. Vaše velike nade u ljubavi možda su malo previsoke ovog tjedna! Moguće je da odlučite zatvoriti oči pred vrlo stvarnim problemom koji Vi i Vaš bračni drug imate, a koji se odnosi na obiteljske stvari. Rođak bi Vam se mogao jako truditi reći da osoba s kojom ste ili u koju ste zaljubljeni nije sve što bi trebala biti. Vjerojatno ne vidite u čemu je problem. Pokušajte razmotriti perspektivu svoje rodbine prije nego što pretpostavite da pokušavaju sabotirati Vaš ljubavni život. Možda ga zapravo pokušavaju spasiti! Vaše zdravlje je možda nedavno doživljavalo uspone i padove, ali uskoro bi trebalo pokazati znakove poboljšanja. Dio problema mogao bi biti stres u vezi s karijerom ili poslom. Stvari bi se sljedećeg tjedna trebale početi mijenjati na bolje. U međuvremenu dobro pazite na sebe. Pokušajte redovito vježbati kako biste se dublje opustili i osjećali bolje psihički i fizički.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Sada se možete osjećati prilično nemirno. Ako ne učinite tjelovježbu redovitim dijelom svog radnog života, sada je vrijeme za početak. Ovo se možda ne čini kao nešto važno za Vašu karijeru, ali je vitalni dio osjećaja i davanja najboljeg od sebe. Možda ćete morati biti malo pažljiviji prema ljudima koji su emocionalno ranjiviji od Vas. Nepromišljena riječ mogla bi uzrokovati neželjeni neuspjeh. Tjedan Vam pruža mnoge mogućnosti u ljubavi, stoga ne gubite ni trenutka ove dragocjene energije! Sada imate više samopouzdanja i hrabrosti, izdržljivosti, kao i sposobnost da lako slijedite sve što Vam je važno – uključujući ljubav. Kao rezultat toga, ako imate nekoga u koga ste zaljubljeni, samo naprijed i napravite prvi korak. Ne mora biti ništa bitno, a stvari mogu biti tako jednostavne kao da pozovete tu osobu na kavu i razgovor. Možda ćete se ugodno iznenaditi. Ako ste u vezi, to svakako može povećati Vaš seksualni nagon. Nastavite povećavati prednosti! Vodite računa ako radite popravke oko kuće. Svemir ukazuje na mogućnost manje nesreće, koja bi mogla uzrokovati određene neugodnosti. Budite posebno oprezni ako radite bilo što sa strujom. Potražite stručnu pomoć ako Vam je potrebna. Sada biste mogli biti skloniji sudjelovanju u sportu.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Možda Vam se sviđa to što radite, ali ovo je vrijeme sretno za uspostavljanje kontakata koji bi Vam kasnije mogli koristiti. Ovo je najbolje vrijeme za ostavljanje dobrog dojma. Kako dani napreduju, možda ćete morati zatražiti pomoć kako biste obavili najbolji posao koji možete. Ako imate ideju koja bi mogla prerasti u samostalan posao, provedite neko vrijeme u izradi konkretnog poslovnog plana. Razgovarajte s ljudima koje poštujete da vidite jesu li Vaši snovi praktični. Planeti ovog tjedna ne surađuju kako bi podržali bilo što zdravo u Vašem ljubavnom životu. Možda ćete biti uvjereni da ste upoznali srodnu dušu… samo da biste otkrili da ta osoba nije ono što ste očekivali. Čuvajte se! Tjedan ipak donosi i dobre stvari, pa bilo da ste slobodni, u vezi ili negdje između, pripremite se za više strasti u svom životu! Kad je riječ o zdravlju, nemojte pretjerivati. Možda ćete primijetiti stresove i napore života više nego inače. Vaša društvena zona je istaknuta, tako da možda radite do kasno, ali odvajate vrijeme i za prijatelje. Pripazite na način prehrane, čak i ako Vam je život užurban. Najbolja investicija koju možete napraviti je u svoje zdravlje.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je vrijeme visoke energije za Vas. Može donijeti situaciju koja Vas prisiljava na odluku. Budite što iskreniji prema sebi u slučaju bilo kakve kritike. Sve što izgubite u ovom trenutku bit će na kraju najbolje. Vaš će šarm sada biti jak. Budite velikodušni sa svojim vremenom i stručnošću. Ovo razdoblje je sretno za putovanja i kontakte na daljinu. Neke stvari će završiti ili će zahtijevati reviziju. Sve vrste ljubavnih priča su u Vašem scenariju ovog tjedna, spremne da ih odigrate. Možda je to pomalo mješovito, puno zbunjenosti i divnih dobrota odjednom. Iako se nova veza s nekim može osjećati kao ostvarenje sna, držite oči otvorene: moguće je da nije onako kako se čini. Ako ste u vezi, onda četvrtak izgleda spektakularno, iskoristite to! S gledišta zdravlja, ovo je jedan od onih nezgodnih tjedana kada bi život mogao biti kompliciraniji nego inače. Osim ovoga, planeti će stvari učiniti emocionalno intenzivnim. Budite spremni opustiti se i uštedjeti energiju. Joga, tai chi ili meditacija mogu Vam pomoći da se osjećate usredotočenije i spremnije na sve. Ako se osjećate umorno i iscrpljeno, odmaknite se i opustite se.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Raspršeni protok energije sada počinje popuštati. Ovo je izvrsno vrijeme za pažljiv rad kojim se usavršavaju Vaše vještine. Može doći do stresnog sukoba koji dovodi u pitanje Vašu sposobnost da radite s drugima. Ipak, ovo je pozitivno vrijeme za umrežavanje kako biste poboljšali svoju poziciju. Budite što otvoreniji i šarmantniji. Sastanci sa suradnicima izvan posla mogu izgraditi dobre odnose. Ovo razdoblje je dobro za reorganizaciju ili reviziju onoga što ste postigli. Možda će Vam se činiti nemogućim pokretanje romanse. To bi moglo izgledati kao pomiješane poruke između Vas i potencijalnog ljubavnog interesa koji brzo utapa svaku mogućnost veze. Ako ste već u vezi, moguće je da ćete biti optuženi za skrivanje informacija od svog partnera. Zapamtite, laž o propustu je još uvijek laž! Čak i ako se ne slažete, razmislite o partnerovim osjećajima prije nego što izostavite važne činjenice. Problemi u vezi mogu utjecati na to kako se sada osjećate. Možda Vam nedostaje energije i osjećate se manje motivirano. Ojačajte svoj imunološki sustav pravilnom prehranom i možda uzimajući i neke dodatke. Neke začinske biljke ili neka energetska pića poput onih napravljenih od guarane također Vam mogu pružiti dodatnu snagu kada Vam zatreba.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Nešto što niste priznali ili s čime se niste susreli moglo bi Vam sada privući pažnju. Ovo je moćno vrijeme za svaki novi početak. Budite fleksibilni i spremni pronaći alternativno rješenje za tvrdoglavi problem. Događaji će zahtijevati da upotrijebite sve svoje diplomatske vještine kako biste ostali na dobroj strani suradnika ili kupaca. Dobar je trenutak za istraživanje kako biste nadogradili tehnologiju koju koristite svaki dan. Izbjegavajte započinjanje ili širenje tračeva. Vaši bi prijatelji trebali biti vrlo pouzdani na temu Vašeg ljubavnog života ovog tjedna. U to vrijeme mogli biste primijetiti neku vrstu dara ili blagoslova oko romantičnih stvari koje su povezane s Vašim društvenim krugom. Bliski prijatelj može Vas upoznati s nekim s kim ćete odmah kliknuti. Jednako je moguće da ćete Vi i prijatelj shvatiti da je vaš platonski početak uistinu prerastao u nešto više. Ako ste u vezi, onda se Vi i partner možete osjećati kao da ste zajedno dobili na lutriji jer se zajednička težnja na kojoj ste radili isplatila. Super vam ide! Vrijeme je da razmislite o svom životu u cjelini i odlučite koji njegovi dijelovi doprinose dobrom zdravlju, a koji mogu uzrokovati probleme. Određeni simptomi mogu doći do izražaja zbog toksičnog preopterećenja. To su oni na koje se treba koncentrirati. Posebno obratite pažnju na sve loše navike i dajte im prednost. Uskoro ćete zablistati.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovo bi za Vas trebalo biti sretno razdoblje i puno energije. Vrlo je vjerojatno da se suočavate s nekim velikim izazovima ili promjenama koje bi mogle utjecati na Vaš radni život. Ovo razdoblje idealno je za istraživanje novih pravaca. Može se vidjeti kako žonglirate s više obveza. Nije potrebno sve raditi odjednom. Radite s popisa i radite jednu po jednu stvar. Tjedan stvara energiju neizvjesnosti oko svega što se događa u Vašem ljubavnom životu. Ovaj kolebljivi osjećaj mogao bi Vas natjerati da se pokušate sakriti u nastojanju da izbjegnete da itko drugi svjedoči Vašoj zbunjenosti. Nažalost, ovaj nerad bi netko mogao shvatiti kao nezainteresiranost. Barem bi trebalo brzo proći! U međuvremenu, ako ste u vezi, onda bi se sve financijske poteškoće koje ste Vi i vaš partner imali mogle konačno smiriti nakon subote. Laknut će Vam kad saznate da svađe oko novca mogu završiti! Tjedan Vas potiče da težite dobrom zdravlju i potpunom zdravlju. Problem je što je to poput hodanja uzbrdo protiv jakog vjetra. Čini se da je trud ogroman. Neće biti tako loše ako svoj plan razbijete na dječje korake. Počnite s jednim područjem koje biste željeli poboljšati. Male prilagodbe tijekom vremena dovest će do većih koristi za zdravlje.