Astro

Tjedni Horoskop: 23.08. – 29.08.

admin 20. kolovoza 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je vrijeme idealno za razmišljanje o poboljšanju radnih uvjeta. Možda biste htjeli napraviti dramatične promjene u svom radnom prostoru ili načinu na koji se odnosite prema klijentima. Donošenje zdravih zalogaja suradnicima može biti dobrodošla poslastica koja gradi moral. S druge strane, događaji Vas mogu dovesti do raskršća. Ne dopustite da Vam nešto naruši samopouzdanje. Jednostavni zadaci mogu odjednom preuzeti Vaš život. Možda će biti potreban pažljiv pregled. Horoskop za ljubav pokazuje kako energije tjedna imaju dosta utjecaja na Vaš odnos. Možda ćete morati razmisliti zašto ste se uključili u nešto što Vam čini da Vam donosi više poteškoća nego sreće. To može biti samo privremeno, ali morate razmisliti o tome što Vas je uopće motiviralo na taj potez. Ako ste doista ozbiljni, razgovor će olakšati situaciju. Vaš društveni život možda uzima danak, pogotovo ako imate užurban raspored. Potražite način za ublažavanje stresa. To će Vam dati priliku da se osjećate opuštenije. Pokušajte konzumirati vitamine i mineralne dodatke ako ste skloni infekcijama. Iznad svega, dajte si priliku da nadoknadite san.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Disciplinirani pristup pomoći će Vam da zasjate na poslu. Možda ste nadahnuti da napravite neku vrstu dramatične geste. To je jako sretno vrijeme i izvrsno za razgovor za posao. Budite sigurni da radite sa srcem; aspekti bi mogli značiti učiniti neke stvari preko volje. Kod kuće bi moglo doći do kratkotrajne borbe za moć. Iskren govor može osloboditi zrak i pomoći svima da se osjećaju bolje. Kad govorimo o odnosima, mora postojati vrlo dobar razlog zašto niste mogli biti iskreni s nekim tko Vam je blizak. Postoji dobar razlog zašto ste možda smatrali da ne možete otvoreno govoriti, ali ako želite biti sretni, morate biti u mogućnosti razgovarati o onome što Vas sprječava da budete potpuno istiniti i svoji. S gledišta zdravlja, ako ste pod pritiskom, morate održavati svoj program. Vježbe i dobra kondicijska rutina izvrsni su načini da se osjećate psihološki sposobni. Prednosti daleko nadmašuju bilo kakve neugodnosti. Izbjegavajte nesreće i nemojte postati rob loših navika!

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Možda ćete se sada osjećati prilično emotivno zbog svojih obaveza. To može dovesti do nesporazuma sa suradnicima ili obitelji. Vaša želja da radite dobro je za pohvalu, ali nemojte dopustiti da Vas potreba za savršenstvom nepotrebno opterećuje. Ovo je sretan trenutak da se prijavite za posao ili tražite više odgovornosti. Ako imate nesigurnosti u vezi sa svojim vještinama, ovo je trenutak da zatražite pomoć. U ljubavi imate priliku da i sami postanete jedinstveniji. Nije da imate tendenciju imati previše poteškoća u tom pogledu, ali možda ste u posljednje vrijeme imali problema s osjećajem da ste potpuno doma u određenoj vezi. Igrali ste se s idejom da Vam treba više slobode, ali doista samo trebate napraviti malo prostora za dobre stvari koje tek dolaze. Što se tiče zdravlja, čini se da je život sve lakši i zabavniji, ali ovo bi razdoblje moglo biti teško. Možda ćete se osjećati bolesno bez pravog razloga. Čini se da ovo nije ništa ozbiljno, ali moglo bi Vas oboriti s nogu na dan ili dva. I mogli biste biti skloni nesrećama. Ne žurite – odvojite vrijeme i budite prisebni. Svemir Vas potiče na istraživanje novih načina očuvanja zdravlja.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Vi ste osoba koja ima ukusa, a sada možete stvoriti nešto ljupko i originalno. Podijelite svoje ideje. Vrijeme je za pregled planova ili ponovnu uporabu stvari na radnom mjestu. Putovanja ili povezivanje s drugima u Vašoj zajednici mogu proširiti Vaše vidike. Budite oprezni u vezi s nesrećama ako ste ljuti! Uzbudljiv i originalan pristup mogao bi privući pozornost drugih. Imate talent za upravljanje događajima. Kad je riječ o ljubavi, planetarna konfiguracija donosi Vam neka pitanja o kojima morate ozbiljno razmisliti prije nego što donesete tu važnu odluku. Odvojite malo vremena da razmislite možete li biti potpuno sami ili se pretvarate. Nemojte djelovati dok ne postanete sigurni; to je velika obveza. Horoskop za zdravlje pokazuje kako ćete biti raspoloženi za vježbanje i promjenu prehrane. Vratite se u formu redovitom rutinom. Ne trudite se previše odjednom. Mogli biste se ozlijediti. Možda bi sada bilo previše lako prehladiti se, pa ojačajte svoj imunološki sustav. Ništa od ovoga ne mora biti težak posao.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Vaša je sreća sada jaka. Povezivanje s drugima može Vam pomoći da pronađete novi ili bolji posao. Iskoristite sve mogućnosti učenja ili usavršavanja. Ovo je jedno vrijeme kada biste trebali moći miješati posao i zabavu, ali potrudite se da ne potrošite previše vremena ili energije bespotrebno. Iskreno suočavanje s emocionalnim izazovima može donijeti veliko olakšanje. Često se čak i ne dogodi ono čega se najviše bojite. U ljubavi imate osjećaj da Vas partner ili okolnosti ograničavaju. Tjedan Vam otežava da se osjećate ugodno ili kao kod kuće u određenoj situaciji. Voljeli biste da možete govoriti o tome, ali se nekako ne možete natjerati na to. Morate biti iskreni prema sebi, unatoč posljedicama. Dugoročno će biti bolje. Horoskop za zdravlje pokazuje da biste sada trebali biti bolje ako Vas je nešto mučilo. Možda ćete ipak morati još neko vrijeme posjećivati liječnika ako ste imali problema sa zdravljem. Čini se da je najgore prošlo, ali trebate puno vremena za oporavak. Ako ste dobrog zdravlja, osjećat ćete se energično. Ako žurite, postoji mogućnost manjih nezgoda.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je tjedan u kojem se možete osjećati samopouzdano i sretno bez obzira na Vašu radnu situaciju. Učinite što je moguće više, posebno kad je riječ o izvanrednim zadacima. Moglo bi doći do neočekivanih promjena. Netko bi mogao biti zbunjen Vašim prirodnim raspoloženjem. To se može pogrešno protumačiti kao arogancija. Govorite i postavite prijateljska pitanja kako biste drugima olakšali. Vrijeme je idealno za ozbiljan razgovor koji ste možda izbjegavali, možda s nadređenima. Horoskop za ljubav postavlja neke stvari u prvi plan. Imate dobre šanse izaći iz ograničavajućih okolnosti ako možete pristupiti onome što zaista želite iz trenutne situacije. Čini se da određena osoba grči Vaš stil, ali morate vidjeti i ulogu koju ste do sada igrali u ovome. Vrijeme je za početak novog zdravstvenog režima, pogotovo ako ste se opustili u zadnje vrijeme. Horoskop za zdravlje poručuje da imate izvrsnu priliku aktivirati se i pokazati mišiće. Ako sada steknete sve prave navike, bit ćete zaista zadovoljni sobom u trenu. Mogli biste biti skloni lijenosti, ali ostanite odlučni!

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Budite strpljivi čak i ako tjedan na poslu nije idealan. Dobre vijesti i sreća sada bi trebale okrenuti stvari, pogotovo ako tražite posao ili bolje radno mjesto. Postoji rizik od pretjeranog samopouzdanja, osobito ako se radi o detaljnim financijskim ili pravnim poslovima. Ne ustručavajte se zatražiti savjet stručnjaka ili nadređenih. Usredotočite se na to kakav dojam ostavljate. Nekoliko novih modnih dodataka može nadograditi Vaš stil. Neki stari obrasci ometaju odnos s bliskom osobom koji pokušavate riješiti. Tjedan će izvući sve probleme na površinu, što Vam omogućuje da jasnije vidite uzrok problema. Imate dobre šanse proći kroz ovo ako o tome možete razgovarati s dotičnom osobom. Sigurno ćete se razumjeti. Horoskop za zdravlje poručuje da izbjegavate ljutnju. Moglo bi doći do kašnjenja, frustracija i zabune. Ako ostanete mirni, uštedjet ćete svom tijelu mnogo nepotrebnih problema. Ako drugi članovi obitelji imaju kašalj ili prehladu, mogli biste se zaraziti. Počnite uzimati vitamin C i cink. Može pomoći. Svemir potiče konkurentnije sportove. Pokrenite se i pokažite što možete učiniti.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Započinje razdoblje koje može donijeti važne nove kontakte za poboljšanje Vaših izgleda. Usredotočite se na praktična pitanja i radite sami što je više moguće. Budite konzervativni pri procjeni vremena koje će posao potrajati; postoji velika mogućnost da ćete kasnije morati prilagoditi svoja očekivanja. Oduševljenje Vašim radom najatraktivnije je. Bit će cijenjena Vaša sposobnost da jasno objasnite stvari kupcu ili suradniku. Kad govorimo o ljubavi, čini se da su odnosi stavljeni na čekanje, pa se osjećate kao da ste nekako odsječeni od najbližeg. Problem je najvjerojatnije posljedica stava ili ukočenog razmišljanja, o čemu je potrebno razgovarati kako bi se to razjasnilo. Morate vidjeti gdje niste iskreni prema sebi i učiniti sve da to popravite. Horoskop za zdravlje poručuje da je važno da dovoljno spavate jer je Vašem tijelu potreban dubok odmor. Ako imate poteškoća zaspati, pravilnim snom nećete imati koristi. Počnite raditi vježbe opuštanja prije spavanja. Isplatit će se. Snažnije vježbanje također će Vam pomoći jer napetost nestaje dok se krećete. Nastavite uzimati vitamine i minerale svakodnevno.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Sada ćete biti puni ideja. Imate tako velika očekivanja da može biti teško tolerirati slabosti ili nedostatke drugih ljudi. Budite ljubazni prema sebi i ne preuzimajte sve odjednom. Sredinom tjedna postoji opasnost da postanete previše zahtjevni. Pomoću diplomacije bolje ćete napredovati. Postojat će tendencija preuzimanja više posla nego što možete razumno podnijeti. Ne ustručavajte se dopustiti drugima da Vam pomognu. Dijeljenje posla je zabavnije i vrijeme brže prolazi. Vanjsko miješanje u Vaš odnos ili nečija ljubomora mogu narušiti Vaše povjerenje. Budite strpljivi i izravni u stresnim situacijama; pokušajte ne uzimati tuđe kritike osobno. Ovo je razdoblje sretno jer ostavljate dobar dojam na sve koje vidite. Ako imate problema u odnosu, možda će Vam biti posebno teško jer imate jako malo stvarne energije da se nosite s određenom situacijom. Osjećat ćete se pod pritiskom, zbog čega ćete biti veoma umorni. Potreban je pažljiv razgovor, što možda neće biti lako, ali definitivno se isplati. Morat ćete poduzeti prve probne korake prema pravom rješenju. Što se tiče zdravlja, prvo što trebate učiniti je opustiti se, bez obzira na problem. Briga utječe na tijelo povećavajući napetost. S vremena na vrijeme provjerite svoje mišiće. Ako su napeti, svjesno ih opustite. Svodi se na svijest o tijelu.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Obratite pažnju na ono što sada trebate popraviti u svom radnom prostoru. Imate priliku poduzeti nešto ili okrenuti novi list; prednost dajte onome u čemu se bolje osjećate. Ljudi bi sada trebali biti velikodušni s vremenom i pažnjom. Stoga ovo može biti prijelomno razdoblje ako ste spremni pregovarati i činiti stvari drugačije. Ovo je izvrsno vrijeme za pregled planova, prepreke će polako nestajati. Možda biste trebali uvidjeti kako nesposobnost prihvaćanja drugih onakvih kakvi jesu dovodi Vaš trenutni odnos u neke teške vode. Stoga Vam horoskop skreće pažnju na obrazac ponašanja koji otežava drugima da Vam se doista približe. Ako se možete zaustaviti prije nego što ponovite ovo ponašanje, moći ćete ga postupno mijenjati. Kad govorimo o zdravlju, Vaš će um raditi punom parom, što Vam neće pomoći da se osjećate dobro. Ono što privlači Vaš fokus mora biti vrlo zanimljivo jer Vam se u protivnom čini kako gubitak vremena. Kako biste zadržali energiju, pokušajte se isključiti i izaći van na dobre šetnje ili aerobne vježbe. Ovo će Vas uravnotežiti. Pazite što jedete. Nemojte se ponašati nesvjesno.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Učinite sve što možete kako biste podržali svoju prirodnu sklonost prema strukturi sada. Imate priliku biti na usluzi na kreativniji način; podijelite nešto s drugima u čemu zaista uživate. Također je dobro vrijeme za svladavanje nereda u radnom prostoru. Budite velikodušni i poklanjajte neiskorištene stvari. Vrijeme je idealno za sastanke tima i suradnje. Horoskop za ljubav pokazuje sretno vrijeme za Vas i partnera. Obasipat ćete partnera svojom nježnošću i pažnjom. Preuzmite vodstvo u razgovoru i razgovarajte o stvarima koje vas smiruju i opuštaju. Uključite nekoliko duhovitih šala i neki intelektualno poticajan razgovor. S gledišta zdravlja, držite se prilično zdravog plana prehrane tako što ćete neko vrijeme izbaciti nezdravu hranu i kofein. Možda ste skloni pretjeranom uživanju, pa se barem posvetite stvarima koje su dobre za Vas. Morate usmjeriti svoju energiju. Najgore je sjediti kod kuće. Čak i ako imate zdravstvenih problema, pokušajte ostati što aktivniji.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Obratite posebnu pozornost na sve preuzete obveze. Ljudi cijene kad ste odgovorni. Ovo je idealno vrijeme da se prijavite za posao i povežete s drugima kako biste poboljšali svoje šanse. Povjerenje će Vam pomoći da se istaknete u gomili. Možda se osjećate optimistično i avanturistički, stoga je razdoblje idealno za putovanja i srodne poslove. U ljubavi je ovo tjedan kada se liječe sve rane – emocionalne – i sva se obećanja prepravljaju nakon što su prekršena barem stotinu puta. Samo ovaj put, nema šanse da se ikada više slome, zar ne? Ne brinite, sada vlada harmonija. Ako postoji sukob u Vašem životu, bit će i sukoba u Vašem tijelu. Pazite na napete mišiće, osobito u donjem dijelu leđa. Tu će se vjerojatno očitovati napetost. To bi moglo početi kao mali problem, ali bi se moglo pogoršati ako ga zanemarite. Pobrinite se da se nosite s unutarnjim sukobom, kao i s fizičkom boli. Slušajte što Vam tijelo pokušava reći.