FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Vratila se! Ella Dvornik ponovno osvaja dugom kosom

Una Lora Banjac 09. svibnja 2024.

Marilyn Monroe je rekla da kada žena mijenja svoj život, mijenja svoju kosu...

Najpoznatija hrvatska influencerica Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama često dijeli razne zgode iz svog privatnog života.

Tako je kći hrvatskog kralja funka, Dine Dvornika, ovoga puta progovorila o psihofizičkoj transformaciji kroz koju je prošla.

Naime, na svojem Instagram profilu Ella je podijelila video u kojem se pohvalila svojom novom frizurom, no ovu je naizgled nebitnu informaciju Ella prenijela na višu razinu i poručila:

,,Marilyn Monroe je rekla da kada žena mijenja svoj život, mijenja svoju kosu. Moja kosa je bila poprilično jednostavna zadnje dvije godine. Po meni je bar poznato da kada ljudi dožive neku traumu ili im je teško, uglavnom se vraćaju na neko mjesto gdje su se osjećali samopouzdano, dobro i ugodno.”

,,I baš zato sam se ja odlučila da ova transformacija bude jedna regresija u mom životu. Sada kada sam opet osjetila neko olakšanje, osjetila sam potrebu da se posvetim sebi. Najbitnije što sam naučila u zadnje vrijeme je da se dobro osjećaš u svojoj koži bez obzira na to što imaš ili nemaš.”

,,Proživjela sam jako veliku transformaciju zadnje dvije godine psihički, emotivno, mentalno… I mislim da je bilo vrijeme da to upotpunim jednim dobrim lookom. I baš zato sam odlučila opet imati dugu i sivu kosu, jer život je i crn i bijel, ali nekada je okej samo uživati u sredini.”

Fanovi su joj u komentarima iskazali podršku.

,,Top! Bitno je da si ti iznutra sretna, pa makar to prenijela na kosu“

,,Prolazila sam teško razdoblje i prva stvar koju sam napravila je to da sam se ošišala na kratko”

,,Mi žene, promjene u životu počinjemo od kose. Tvoja promjena je krenula wow…neka i sve ostale promjene budu takve”

“Ženo draga, navodiš me na zlo, ali stvarno ti lijepo stoji”

“Bitno da si ti sretna. Živi i uživaj sa svojim curama, sve ostalo je ah”

“Dušo, samo piči naprijed”, samo su neki su od divnih komentara.

Instagram @elladvornik

Ella je poznata po čestim promjenama frizure pa je tako kroz godine nosila bob frizuru prošaranu pramenovima, pramenove u plavoj i ružičastoj boji, plavu kosu, dugačke plave ekstenzijesitne baby pink lokneduge smeđe valovite ekstenzijelong bob frizuru s ljubičastim pramenovima

Mi se svakako pridružujemo divnim komentarima podrške i smatramo da Ella zaista izgleda fantastično!