FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik predstavila novi boho trend u bojanju kose! Izgleda odlično!

Daria Lovrić 14. rujna 2022.

Nikad nije bolje izgledala!

Odavno smo mogli zaključiti da naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik ima osebujan modni stil i sklona je čestim beauty promjenama koje se tiču njezine kose. Njezine originalne frizure i odjevne kombinacije malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Ella često mijenja boju kose i dužinu, ali nas svaki put iznova uspije razveseliti. Imala je pramenove u plavoj i ružičastoj boji, plavu kosu, baby pink ružičaste loknice, međutim već je duže vrijeme nosila dugačke plave ekstenzije. Čini se da je ipak došlo vrijeme za nešto novo.

Ella Dvornik pokazala novu frizuru – ekstremna i hrabra promjena

Omiljena domaća influencerica i trendseterica opet ima novu boju kose i prema našem skromnom mišljenju nikad nije izgledala bolje! Riječ je o novom trendu bojanja kose koji će oduševiti sve žene, posebice plavuše.

„Novo godišnje doba- nova boja kose! Malo sam zatoplila boju kose da bar ona bude topla kad nam najavljuju hladne radijatore.. ovo je inače novi Boho stil bojanja by @vikleriruz Kak vam se čini?“ – upitala je Ella svoje pratitelje ispod objave na Instagramu.

„Odlična boja“, „Top“, „Tko je ovo i što si napravila Eli?“, „Genijalnaaaa, super ti stoji!“, „Super je , bolje nego prije“ – samo su neki od komentara i pohvala koje je Ella dobila za svoju novu boju kose u „boho“ stilu.

Novi stil bojanja „boho“ karakteriziraju prirodne tople nijanse, slobodni i lepršavi pramenovi kreirani različitim tehnikama bojenja koje su prilagođene svakoj ženi i njezinom tipu kose.

Hair stilisti kombinacijom tehnika i bojanjem kose najčešće zlatnim, smeđim i bež nijansama daju kosi prirodan volumen, živost i bogatu boju – baš ono što nam treba nakon povratka s godišnjeg odmora i učestalog izlaganja suncu i morskoj soli.

Inspirirani Ellinom predivnom promjenom trk do omiljenog frizerskog salona kako bi promijenili boju kose i u nadolazeći jesenski period unijeli malo topline.