FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Kakva promjena! Ella Dvornik pokazala novu frizuru i boju kose!

Daria Lovrić 13. siječnja 2023.

„Nova godina traži novu boju“ – omiljena influencerica kraljica je transformacija!

Ella Dvornik Pearce jedna je od najpopularnijih hrvatskih influencerica, a poznata je i po svojim osebujnim odjevnim kombinacijama i čestim beauty promjenama koji se tiču njezine frizure.

Ella je jedna od rijetkih dama koje se ne boje eksperimentirati i koje mogu isfurati gotovo sve. Ona često mijenja boju i dužinu kose, a početak godine je najbolji period za promjene.

Do sada smo je viđali s raznoraznim frizurama poput pramenova u plavoj i ružičastoj boji, klasičnoj plavoj boji, s baby pink ružičastim loknicama i s dugačkim plavim ekstenzijama. Zadnja veća Elina promjena je bila kada je skratila kosu u bob frizuru prošaranu tamnijim pramenovima.

Ella Dvornik pokazala novu frizuru – ekstremna i hrabra promjena

Ovog puta Ella se vratila dugoj kosi koju je obojila u čokoladno smeđu nijansu. „Nova godina traži novu boju. Sve sam tamnija.“ – napisala je Ella ispod videa koji je objavila na svom Instagram profilu.

Na videu je prikazana njezina transformacija iz midi boba u dugu, tamniju i valovitu frizuru. Iako na prvi pogled izgleda kao da je Ella stavila klasične ekstenzije otkrila je da je zapravo riječ o ekstenzijama na češljiće – „Malo odmaram od klasičnih ekstenzija, ali ponekad poželim dužu kosu. Tu me spašavaju ekstenzije na češljiće koje lako stavljam i skidam, a dužinu i volumen dobijem za 10 min, umjesto par sati ugradnje, tak da win win. Kako vam se čini brineta ja?“.

Sudeći prema top trendovima frizura za 2023. godinu koje ćemo viđati na svakom koraku, duga kosa luksuznog volumena ponovno je in. Bilo da je riječ o ekstenzijama ili prirodno dugačkoj kosi, poigrajte se tehnikama za dobivanje volumena. Velike lagane kovrče učinit će vašu kosu bujnom i raskošnom i podariti vam profinjen izgled.

Moramo priznati da smo oduševljeni Ellinom promjenom. Nadamo se da će i vama poslužiti kao inspiracija kada sljedeći put krenete u posjet frizerskom salonu.