FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik pokazala novu frizuru – ekstremna i hrabra promjena

Daria Lovrić 14. travnja 2022.

Iako ona može isfurati sve, reakcije su podijeljene

Odavno smo mogli zaključiti da naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik ima osebujan modni stil. Njezine originalne kreacije malo koga ostavljaju ravnodušnim. Ovog puta nas je oduševila ogromnom promjenom frizure.

Iako je Ella često mijenjala boju kose i dužinu, svaki put nas iznova uspije razveseliti. Duže vrijeme je nosila dugačke plave ekstenzije, no čini se da je došlo vrijeme za nešto novo, još razigranije.

Ella je na svom Instagram profilu podijelila sliku na kojoj pokazuje ekstremnu promjenu – radi se o baby pink sitnim loknama.
Ispod slike upitala je svoje pratitelje za mišljenje: „Uvijek između stavljanja ekstenzija dobijem neke fiks ideje. Što mislite, mogu li isfurati ovu frizuru ili ne?“

Na post je dobila pregršt pozitivnih komentara poput: „Ajme boja je top“, „Ti možeš isfurati sve“, „Odlična! Najbolja do sada“, „Ako je ti ne možeš isfurati, onda nitko ne može“, a sudeći po komentaru i njezinom suprugu Charlesu se dopada.

U moru pozitivnih komentara, javili su se i oni koji više preferiraju Ellino staro izdanje. Ljubitelji Elline duge plave kose komentirali su: „Slatko je, ali nisi ti. Nekako izgledaš starije. Vraćaj dugu kosu“, „Boja da, frizura ne“.

Nas je posebno oduševila neodoljiva boja Ellinih sitnih lokni. Ako se dolaskom toplijeg vremena odlučite na promjenu nek vam ova predivna frizura posluži kao inspiracija za kreiranje vlastitog LOOK-a.