Poznati

Kraljica ekstremnih transformacija – Ella Dvornik ovog se puta odlučila za minimalizam!

Daria Lovrić 11. studenoga 2022.

Omiljena influencerica odlučila se za popularnu bob frizuru!

Ella Dvornik Pearce poznata je po svom osebujnom modnom stilu i čestim beauty promjenama, posebice onima koji se tiču njezine kose.

Njezine originalne frizure i odjevne kombinacije malo koga ostavljaju ravnodušnim. Neki njezin stil obožavaju, neki ga vole prokomentirati i u drugom svjetlu, međutim ona je jedna od rijetkih dama koje mogu isfurati sve i u tome odlično izgledati.

Iako je Ella često mijenjala boju kose i dužinu, svaki put nas iznova uspije razveseliti. Duže vrijeme nosila je dugačke plave ekstenzije, eksperimentirala s dužinom i bojama, a ovog puta nam je servirala veliku promjenu i otkrila tajnu nove frizure.

Ella Dvornik pokazala novu frizuru – ekstremna i hrabra promjena

Nakon dužeg perioda u kojem je nosila ekstenzije i njegovala dužu kosu, ovog puta Ella je napravila veliku promjenu i skratila kosu do ramena. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s novom frizurom i poručila fanovima – “Rekla sam- šišaj!”.

U nastavku je objasnila kako je bob savršen izbor za nadolazeći period i da ga je vrlo lako održavati – “Bob je savršena frizura koja se lako stilizira, a to mi trenutno treba. Još ako je prošaran pramenovima izgleda voluminoznije.”

Na fotografiji možemo primijetiti kako je njezina nova frizura nešto tamnije nego inače, odnosno prošarana tamnijim pramenovima. “Otkrit ću vam tajnu – nisu mi izvlačili pramenove već su ovaj efekt postigli ugradnjom nekoliko nijansi ekstenzija.” – podijelila je Ella mini beauty tajnu sa svojim pratiteljima.

Ella je ubrzo na objavu dobila pregršt pozitivnih komentara, a i mi se moramo složiti da joj je ova promjena odlično legla. Ako se i vi dolaskom hladnijeg perioda odlučite na promjenu i vapite za frizurom koju ćete vrlo lako stilizirati nek vam Ellina transformacija posluži kao inspiracija za kreiranje vlastitog look-a.