FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik oduševila novom frizurom i ispunila želju kćerkicama!

Daria Lovrić 18. srpnja 2023.

Balie i Lumi cijelu transformaciju pratile na FaceTime-u!

Ako nas nečija promjena ne iznenađuje, onda je to transformacija naše najpopularnije influencerice Elle Dvornik-Pearce. Ona nas često oduševi svojim osebujnim odjevnim kombinacijama i promjena frizure.

Ona je jedna od rijetkih dama koje se ne boje promjene i sa stilom nosi sve odjevne komade, boje i dužine kose. Svake sezone, ona se bez razmišljanja odlučuje na drastičnu frizuru čak i ako ona uključuje plavu, ružičastu ili narančastu nijansu.

Kakva promjena! Ella Dvornik pokazala novu frizuru i boju kose!

Ususret visokim temperaturama Ella se odlučila pozdraviti sa svojim dugim ekstenzijama i izabrala popularni lob.

Naime, riječ je o dugom bobu u smeđoj nijansi koji je začinila laganim kovrčama. Na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko fotografija s novom frizurom i otkrila da su cijeli proces transformacije njezine kćerkice znatiželjno promatrale.

„Vratila sam Lob ilitiga long bob. Ljubičasti pramenovi su na zahtjev Balie i Lumi koje su oduševljeno gledale proces na FaceTimeu.“ – napisala je ispod objave.

U svoju prirodnu kosu umetnula je nekoliko ljubičastih ekstenzija, iako je želja mlađe kćerkice Lumi bila da se majka poboja u ljubičasto – „Lumi je odmah zahtijevala da se skroz pofarbam u ljubičasto, ali mislim da će ta ideja morati pričekati malo.“

Moramo priznati da nam se sviđa ova promjena i da Elli stoji savršeno. Razigrani ljubičasti pramenovi i kraća verzija boba pravo su osvježenje, idealno za ljetne dane!