FOTO by Gucci

Bizar

Pripremite vrećice, ali ne za šoping… Upoznajte još jedan adidas x Gucci proljetni model

Daria Lovrić 22. ožujka 2023.

Gucci & adidas kožne mule za van, ne želimo nositi ni po kući...

Do sada smo već nekoliko puta pisali o novitetima koje nam serviraju poznati brendovi Gucci i adidas. Tako smo vam predstavili adidas & Gucci štikle, adidas & Gucci čizme, adidas & Gucci tenisice i adidas & Gucci model zbog kojeg smo ostali bez naslova.

 Adidas x Gucci kožne papuče
Adidas x Gucci kožne papuče

Iako moramo priznati da nam se većina modela sviđa, kada je riječ o samostalnim kolekcijama, suradnja ova dva modna giganta, nerijetko rezultira papreno skupim modnim komadima koje ne želimo u svojoj kolekciji.

 Adidas x Gucci kožne papuče 2

Što kažete na ove cipelice? Kategorija Bizar – check!

Novu živopisnu Gucci x adidas kolekciju krase raznorazni modeli tenisica, platformi, natikača, nešto odjevnih komada i modnih dodataka, ali ono što nas je inspiriralo za ovaj članak su kožne mule zanimljivog dizajna.

Riječ je o kožnim papučama inspiriranim davnim 80-ima i 90-ima u bijeloj boji koje krase prepoznatljive tri adidas linije u crvenoj boji. Amblematski Gucci motivi miješaju se s motivima poznatog sportskog brenda što rezultira naoko hibridnim izgledom.

S obzirom na njihov materijal i „elegantan“ izgled pretpostavljamo da su predviđene za kreiranje profinjenih lookova, međutim ako se nas pita nisu ni za po kući.

Ako se vama ipak zbog nekog nepoznatog razloga svidio ovaj model, moramo vas obavijestiti da njegova cijena iznosi $950, a možete ga škicnuti putem Gucci web trgovine.