FOTO by H&M

Odjeća

Prizivamo ljeto uz H&M kratke pidžame s omiljenim crtanim junacima

Una Lora Banjac 02. svibnja 2024.

Disney, Snoopy ili Barbie?

Mislimo da ne postoji žena koja se ne obožava otuširati mirišljavim gelom, obući u najmekšu pamučnu pidžamicu i ušuškati pod toplu dekicu dok na televiziji kreće omiljena serija ili film.

To je ceremonija koja obilježava kraj jednog dugog dana i početak jedne ugodne noći i kvalitetnog sna. Uz najfiniju šalicu čaja i upaljenu mirisnu svijeću, čaroliji cjelokupne večeri samo fali mekana pamučna pidžamica s omiljenim likom iz crtića.

Svatko se osjeća poput djeteta kada odjene pidžamu s omiljenim crtanim junakom, a di je bolje i ljepše osjećati se kao dijete nego u udobnosti vlastitog doma i u društvu voljenog partnera ili obitelji.

S obzirom na to da znamo koliko je ova ceremonija posebna, zavirili smo u H&M-ovu ponudu proljetnih pidžama i pronašli favorite za proljetno sanjanje!

H&M
H&M
H&M
H&M

Radi se o pamučnim kompletićima pidžama koje čine kratke pamučne hlačice i gornji dijelovi na kratke rukave.

H&M u ponudi ima sivu i bijelu pidžamicu na poznatog psića Snoopyja iz crtića Peanuts, khaki zelenu pidžamicu na Disneyjevog junaka Mickey Mousea i bijelu pidžamu na svima znanu ljepoticu Barbie.

H&M

Nama je najljepša siva pidžamica na Snoopyja sa sunčanim naočalama u obliku rozih srca, no i ostali modeli su doista šarmantni te se mogu kupiti po cijeni od 15,99 EUR.

Ako su i vama za oko zapele ove ugodne pamučne pidžame, svakako ih možete škicnuti u H&M trgovinama ili preko H&M službene stranice.