FOTO by Pull&Bear

Odjeća

Cvjetni kompletić iz Pull&Beara je kao stvoren za romantične šetnje i piknik

Una Lora Banjac 02. svibnja 2024.

Retro vibracije u najljepšem ruhu

Kada pomislimo na ljeto, prve nam na pamet padnu ljetne haljine koje lepršaju oko nas dok sa šeširom na glavi tražimo hladovinu i predah od ljetne žege.

I dok neki od nas u toj hladovini preferiraju popiti koktel ili smazati sladoled, drugi biraju osvježavajuće voće prepuno slatkih vitamina ili pak cijeđeni sok u orošenoj čaši prepunoj neizostavnog leda.

Pull&Bear

Kojoj god skupini pripadate, jedno je sigurno – bez bijele haljine ljeto nije ljeto! Zato smo u Pull & Bear trgovini pronašli savršen primjerak bijelog dvodijelnog kompleta sa sićušnim crvenim cvjetićima koji se najbolje nosi kao ljetna haljina.

Ovaj romantičan primjerak sastoji se od majice bez rukava i maksi suknje u kojoj ćete se definitivno osjećati kao prava retro djevojka koja je ispala iz nekog jednostavnijeg, prijašnjeg vremena.

Pull&Bear
Pull&Bear

Ova je haljina tj. komplet savršen izbor za ljetne šetnje uz rivu, romantičnu večeru ili pak odlazak na plažu ili piknik u prirodi uz pletenu košaru koja se izvrsno uklapa u ovakav stil i koja cijelom looku može dati dodatni vintage vibe.

Pull&Bear

Ako ste se i vi zaljubili u ovaj romantični kompletić, svakako ga možete kupiti u Pull & Bear trgovinama ili naručiti preko Pull & Bear službene stranice. Cijena topa je 12,99 EUR, a suknje 15,99 EUR.