FOTO by Gucci

Moda

Stiže nova živopisna Gucci x adidas ljetna kolekcija

Daria Lovrić 26. srpnja 2022.

Nova suradnja donosi mnogo upečatljivih modela - što vi mislite?

Suradnje unutar brendova nisu nam nepoznanica i često rezultiraju nevjerojatnim modnim komadima u koje se zaljubimo na prvi pogled. Neki modeli nas oduševe dok nas s druge strane neki totalno šokiraju.

Gucci x adidas Gazelle 1
Gucci x adidas Gazelle

Već nekoliko godina unazad, adidas se probija u svijet visoke mode surađujući s poznatim brendovima poput Prade, Balenciage, ali i luksuznog brenda Gucci te nam servira atraktivne modele tenisica, ali i odjevnih komada.

Gucci x adidas Gazelle 2
Gucci x adidas Gazelle

Nakon što je prošlog mjeseca izašlo nekoliko pari adidas gazelica koje krase živopisne boje i stil 80-ih i 90-ih, Alessandro Michele i Adidas ovog puta predstavljaju potpuno nove Gazelle tenisice s platformom.

Gucci x adidas Gazelle 3
Gucci x adidas Gazelle

Gucci x adidas Gazelle

Kada je riječ o novom Gucci x adidas Gazelle modelu možemo primijetiti da gornji dio ostaje uglavnom nepromijenjen što se tiče samog oblika. Napravljen je od tkanine s Gucci monogramom i kožnim detaljima u plavoj boji, dok je potplat povišen četiri puta.

Gucci x adidas Gazelle 4
Gucci x adidas Gazelle

Razni slojevi platforme istaknuti su svijetlim pastelnim bojama, slažući se prema gore plavom, žutom, narančastom i zatim bijelom bojom.

Gucci x adidas Gazelle model biti će dostupan putem adidas web trgovine, 28. srpnja, a cijena će im biti paprnih 1290 dolara.

Gucci x adidas Gazelle 5
Gucci x adidas Gazelle

Bizarno visoka platforma ostavila nas je bez riječi i nekako sumnjamo da će baš ove gazellice postati must have obuća sezone, međutim ipak ćemo pričekati da prođe neko vrijeme.

 Gucci x adidas natikače crvene
Gucci x adidas natikače crvene

Što se tiče ostalih modela koji se nalaze unutar Gucci x adidas kolekcije, možda bi dali priliku ljetnim natikača s prepoznatljivim adidas logom i Gucci mogoramima.

 Gucci x adidas natikače zelene
Gucci x adidas natikače zelene
 Gucci x adidas natikače žute
Gucci x adidas natikače žute

Također ispirirane 80-im i 90-im godinama prošlog stoljeća, ljetne natikače dolaze u žutoj, crvenoj i zelenoj boji, a cijena im je 620 dolara.