FOTO by Gucci

Bizar

Gucci x adidas čizme spremne su za zimu!

admin 20. rujna 2022.

I dok su nekima WOW, drugi bi radije hodali bosi

Volimo suradnje jakih brendova i u najviše slučajeva rezultat je odličan, ali u nekim slučajevima to baš i nije tako.

Nedavno smo pisali o Gucci & adidas suradnji, a rezultat su bile čudnovate cipelice ružnog dizajna. Mislili smo da se radi o ishitrenom hiru dva ogromna brenda, ali suradnja se nastavila.

Gucci x adidas čizme

Gucci x adidas čizme

Kako nam se bliži zima i hladno vrijeme uskoro ćemo na sebe nabaciti koji sloj više, a svoju otvorenu obuću zamijenit ćemo čizmama i cipelama.

Kako bi na vrijeme osigurali da vaša stopala budu suha i topla u hladnim danima adidas i Gucci počastili su nas svojim modelom čizmi za nadolazeću sezonu.  

Gucci x adidas čizme

Vidjevši ponudu autor teksta odmah otvara rubriku Bizar, ali nekoliko glasova iz pozadine stvorilo mu je nedoumicu u postavljanju kategorije. Od pet osoba troje njih su ostali oduševljeni, dok su samo dvije osobe i dalje zagovarale rubriku Bizar.

Gucci x adidas čizme

I koliko god puta ovaj model izazvao wow efekt, nekako smo mišljenja da bi se adidas trebao držati svojih casual/sportskih modela bez nepotrebnih izleta i suradnji u kojem su rezultat cipelice ili čizme.

Gucci x adidas čizme

Ako ste i vi u “wow” kategoriji dobro je znati da ove čizmice dolaze u tri boje od kojih je ona u boji konjaka nekako najprihvatljivija.

Ukoliko se do sada niste ohladili od ovog nusproizvoda koji su nam predstavili adidas i Gucci onda će vam cijena od 1690$ dati hladan tuš koji će vas udaljiti od procesa kupnje.

Pronašli smo ih unutar Gucci web trgovine te vjerujemo da će nam ovo biti i posljednji pit da ih vidimo.