FOTO by Gucci

Bizar

Ostali smo bez riječi pa nemamo naslov…

admin 26. srpnja 2022.

Gucci x adidas mokasinke za po nigdje

Iako se unutar Gucci x adidas nove ljetne kolekcije mogu pronaći neke zanimljive stvari uglavnom se radi o paradi boja i kiča uz paprenu cijenu.

Nova živopisna Gucci x adidas ljetna kolekcija u sebi sadrži tenisice, platforme, natikače, nešto odjevnih komada i modnih dodataka, ali ono što nas je inspiriralo za ovaj članak su interesantne mokasinke koje su zaslužile nekoliko rečenica.

Gucci x Adidas mokasinke
Gucci x Adidas mokasinke

Crpeći inspiraciju iz davnih 80-ih i 90-ih, amblematski Gucci motivi miješaju se s motivima poznatog sportskog brenda što rezultira naoko hibridnim izgledom.

Gucci x Adidas mokasinke

Mokasinke koje nikad nećemo nositi

Ne sumnjajući u kvalitetu dizajna i materijala ovaj kolaboracija iznjedrila je možda jedan od najružnijeg para obuće koji smo ikada vidjeli. Ono što nas veseli je što smo uspjeli napuniti našu Bizar rubriku još jednim modelom koju plijeni poglede.

Gucci x Adidas mokasinke

Ako pak nekim slučajem imate fetiš na ovakvu vrstu mode onda bi bilo pošteno pružiti vam i informaciju da se ove mokasinke mogu pronaći unutar Gucci web trgovine.

Gucci x Adidas mokasinke
Gucci x Adidas mokasinke

Ako vas dizajn nije odbio i dalje se vidite u outfitu upotpunjenom ovim mokasinkama, možda će vas cijena od 1100$ otrijezniti.