FOTO by XYZ

Bizar

Što kažete na ove cipelice? Kategorija bizar – check!

admin 22. veljače 2022.

Peta je vrh! Stabilnost na max!

Za one koji prvi put čuju, Nanushka je brend ženske i muške odjeće, obuće i modnih dodataka sa sjedištem u Budimpešti. Uistinu, osnivačica brenda Sandra Sandor svoj fokus dizajna stavlja na detalje i materijal čiji su rezultat elegantni i moderni komadi.

Slaveći ljepotu u nesavršenosti, Nanushka spaja čisti dizajn i svjesnu kreativnost u boemskom modernističkom gledištu utemeljenom na putovanjima, inovacijama i naslijeđu.

Nanushka ima i svoju paprenu cijenu i stoga ne čudi da su neki komadi pronašli mjesto i u renomiranim multibrend dućanima. Jedan od njih je i XYZ u čijoj smo ponudi pronašli komad koji nas je prisilio da otvorimo rubriku bizar.

Unutar XYZ web trgovine u rubrici obuća skrile su se i Nanushka “elegantne cipele” koje na prvu pa i na drugu i treću, jednostavno ne mogu izgledati lijepo.

Ono što će zaboljeti svaku zjenicu oka je nedefinirana peta, koja izgleda kao dio neko antiknog namještaja u kombinaciji drva i metala, ali ono što nas muči još više je stabilnost iste.

Kao šlag na kraju dolazi cijena, a četveroznamenkasta cifra jasno daje do znanja da ih mogu imati samo oni koji doručkuju Rio Mare.

Iznos od 4.299,00 kn možda opravdava kvalitetu i materijale, ali to samo znači da će trajati godinama i da ih se nikada nećete moći riješiti.