FOTO by Gucci

Bizar

adidas X Gucci – jedne za posao, a jedne za po kući…

admin 28. rujna 2022.

Jao

Nismo se niti ohladili od posljednjeg modela “Gucci x adidas mokasinki za po nigdje,” a već smo pronašli dva modela od kojih nam se otvorio apetit na novi članak Bizar rubrike.

Ovog puta naišli smo na dinamični duo cipela i klompi, od kojih su jedne kreirane da upotpune vaš poslovni outfit, dok su druge tu da budete trendi i šik za po kući.

Adidas x Gucci štikle
Adidas x Gucci štikle

Možda bi oba modela i izgledala donekle prihvatljivo da se na prepoznatljive motive i boje nije umiješao adidas logo. Adidas kategoriziramo kao sportski i casual brend kojeg je, barem za sada, teško prihvatiti pozicioniranog na paru štikli.

Adidas x Gucci štikle

Kao što je vidljivo na modelu, ove cipele iskombinirane su s adidas trenirkom i ako bolje razmislimo, možda smo mi Hrvati ipak ispred vremena. Kombinacija cipela i trenirke odavno je integrirana u outfit većine muškaraca, a sada je vrijeme da se taj trend prošiti i na žensku publiku.

Adidas x Gucci štikle

Adidas i Gucci pioniri su tog pokreta i svojim modelima pokušavaju ga pogurati maksimalno. Za klompe još nismo sigurni kako, gdje i zašto ih nositi, ali odlično su se uklapale uz cipele pa smo odlučili malo i njih degradirati tekstom.

Adidas x Gucci klompe
Adidas x Gucci klompe

Jednako odbojne kao i “sestre po štikli” ove klompe su stvarno nešto što ćete kupiti kada vam uistinu nije stalo do novaca.

Adidas x Gucci klompe

Za ovaj model “Gucci za po kući” klompi morat ćete izdvojiti 1250$ dok su cipele nešto povoljnije i dolaze s cijenom od 950$.