FOTO by Zara

Odjeća

Zaljubljeni smo u proljeće uz Zara pink top u obliku srca!

Una Lora Banjac 02. svibnja 2024.

Jednostavno je neodoljiv

Prvi svibnja je prošao, a to može značiti samo jedno – polako kreću pripreme za ljeto, a dugi i sunčani dani nas sve više mame na lagane odjevne kombinacije koje su kao stvorene za uživanje u dugim šetnjama i pićencima na otvorenim terasama gradskih kafića!

S obzirom na to da proljeće i ljeto odišu raznim šarenim bojama i mirisima te se u tom periodu godine vrlo rado prepuštamo veselijim odjevnim izborima, pronašli smo jedan top koji je kao stvoren za privlačenje ljubavi i komplimenata u naš život.

Zara

Radi se o šarmantnom topiću tankih naramenica s izrezom u obliku srca. Njegov poseban, upečatljiv i voluminozan dizajn ono je što će vas istaknuti u masi, a elegantan kroj će se divno sljubiti sa svime što odjenete!

Zara

Mi bismo ga najprije uparili s trapericama ili širokim lepršavim hlačama za casual vibe, no on se bez sumnje može skombinirati i s poslovnim hlačama, midi i maksi suknjama te kratkim hlačicama i minicama, a ide na sandale, tenisice i balerinke. U svakom slučaju, što god odaberete, s ovim topom teško da možete pogriješiti!

Zara
Zara

Ako ste se i vi zaljubili u ovaj lepršavi pink top, svakako ga možete čekirati i kupiti u Zara trgovinama ili na Zara službenoj stranici po cijeni od 22,95 EUR.