FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik nas ponovno iznenađuje

Una Lora Banjac 14. ožujka 2024.

Poznata influencerica zablistala s novom frizurom

Hrvatska influencerica i pjevačica Ella Dvornik ponovno nas uspijeva iznenaditi! Naime, Ella je sa svojim Instagram pratiteljima podijelila nekoliko fotografija svoje nove frizure.

Ella je već od prije poznata po drastičnim promjenama frizure tako da smo imali prilike vidjeli Ellu u raznim izdanjima.

Tako je Ella kroz godine nosila bob frizuru prošaranu pramenovima, pramenove u plavoj i ružičastoj boji, plavu kosu, dugačke plave ekstenzije, sitne baby pink lokne, duge smeđe valovite ekstenzije, long bob frizuru s ljubičastim pramenovima

Poznata se Hrvatica pohvalila kako je godinu dana pazila na svoju kosu uz stručnu pomoć frizerskog salona „Vikler i ruž“ te je i sama iznenađena koliko se njena kosa uspjela oporaviti.

Ella na fotografijama pokazuje svoju vitku figuru, te pozira u uskoj dolčeviti boje lavande koja je još više naglasila njenu kraću frizuru uvijenu u prekrasne kovrče.

Pratitelji su ostali oduševljeni te su Ellu obasipali komplimentima:

„Super ti je ova dužina..“

„Savršena mala slatka Ella“

„Uvijek prelijepa“

Objavu je komentirala i Nives Celzijus „Preslatka si“.

Mi se samo možemo složiti sa svim pozitivnim komentarima jer Ella zaista blista, očito je istina da lijepim ženama sve lijepo stoji!