FOTO by Calzedonia

Moda

Predivne su! Calzedonia čarapice u božićnom izdanju!

Daria Lovrić 23. studenoga 2022.

Unose blagdanski duh u naš outfit...

Zadnjih nekoliko dana temperature se opasno približavaju nuli, a u nekim dijelovima Lijepe naše pale su i prve pahulje snijega. Još je vrlo malo dana ostalo do paljenja prve adventske svijeće, a mi obilazimo dućane i pretražujemo web trgovine kao bismo pronašli savršene dekoracije za dom i odjevne komade ukrašene božićnim detaljima.

 Calzedonia meke čarape s božićnim uzorkom 1
Calzedonia meke čarape s božićnim uzorkom – 70,10 kn

Osim što posebnu pažnju pridajemo svečanim odjevnim komadima, vrijeme je da malo pažnje posvetimo i kućnom outfitu. Uz preslatke pidžamice, kućne ogrtače i papuče, pomno biramo i čarapice za naša stopala.

 Calzedonia meke čarape s božićnim uzorkom 2
Calzedonia meke čarape s božićnim uzorkom – 70,10 kn

Božićne čarape griju i uljepšavaju naša stopala!

Popularan brend Calzedonia na prijelazu sezona iznenađuje nas svojim preslatkim kolekcijama čarapica. Nakon lansiranja kolekcija „Mali Princ“ i „Povratak u Hogwarts“ poznati brend je pripremio još jednu poslasticu.

Dječje kratke čarape s božićnim uzorkom
Dječje kratke čarape s božićnim uzorkom – 24,90 kn

Calzedonia vesela kolekcija čarapica za velike i malene unosi veselje u svaki outfit svojim božićnim motivima. Unutar asortimana tako možete pronaći modele u raznim bojama za odrasle i one najmlađe.

Preslatke čarapice krase medenjaci, borići, sobovi, pahulje, božićne lizalice i drugi blagdanski detalji.

Calzedonia čarape s božićnim uzorkom – 39,90 kn

Ipak, naš favorit je model s omiljenim Disney likovima – Mickey Mouseom, Šiljom i Pajom Patkom. Meke ženske pamučne čarape imaju protuklizni materijal na potplatu, a ova šarmantna verzija dolazi i u dječjoj varijanti.

Calzedonia protuklizne čarape s božićnim uzorkom – 55 kn

Zanimljivu kolekciju božićnih čarapica koja će uljepšati i najtmurnije dane i vaša stopala štititi od hladnoće pogledajte preko Calzedonia web trgovine, a naše favorite s cijenama pogledajte niže u galeriji.