FOTO by Manebi

Moda

Wedgesice u 5 očaravajućih izdanja!

Viktoria Mikulić 25. travnja 2024.

Naša stopala bit će u prvom planu ovog proljeća i ljeta...

Španjolski brend Manebí utjelovljuje duh beskrajnog ljeta – laganu, bezbrižnu atmosferu satkanu kroz teksture i nijanse.

Njihove kolekcije sadrže sofisticirane komade dizajnirane za one koji jure za suncem tijekom cijele godine.

Sve je počelo sa svježim pogledom na klasiku: Manebíjeve handmade espadrile, dizajnirane u Italiji i ručno izrađene u Španjolskoj, brzo su postale ikone stila.

Nakon toga, ovaj inspirativan i lifestyle proizvođač proširio je asortiman na odjevne komade i modne dodatke. Ipak, nama su i dalje njihove wedgesice espadrile broj 1.

Espadrile wedgesice posljednjih su godina jedne od najpopularnijih vrsta obuće. Većina ljudi ih vidi kao dio ljetne obuće, no zapravo se wedge espadrile mogu nositi tijekom cijele godine i kombinacija su dva stila – tradicionalnih španjolskih espadrila i wedge potpetica.

Manebi nas je osvojio s 5 zavodljivih boja wedgesica espadrila. Naš favorit je boja lavande, a tu je i mint zelena, bež, nježno roza i bijela te krem-bijela nijansa.

Dizajn na vezivanje i elegantan detalj čvora dodaju šik dodir vašem stilu. Izrađene od visokokvalitetnog pamuka i udobnog potplata, ove sandale na punu petu savršene su za moderan, a istodobno ležeran ljetni look.

Sve informacije o ovim krasoticama možete pronaći na LINKU!