FOTO by CCC

Modni dodaci

CCC božićne čarape griju i uljepšavaju naša stopala!

Viktoria Mikulić 14. prosinca 2021.

Ove čarapice zaslužuju jedno veliko Ho Ho Ho...

Kao što naša kosa zaslužuje poseban tretman ovih blagdana njegujućim preparatima koji će je učiniti blistavom, kao što našem licu pridajemo posebnu pozornost tijekom hladnih zimskih dana, kao što našoj koži tijela omogućujemo hranjive sastojke, tako i naša stopala zaslužuju biti jednako nagrađena.

Ovih dana susrećemo se sa suhom kožom i važno je nahraniti je što više kako ne bi došlo do pucanja i svrbeža. Najosjetljivija su stopala i pete, stoga im ne propustite svakih nekoliko dana podariti piling, a potom ih dubinski namazati kvalitetnom kremom. Na kraju, svoja stopala počastite preslatkim blagdanskim čarapama, a mi znamo gdje ih nabaviti.

Modna kuća CCC nije poznata samo po asortimanu prekrasnih torbi i obuće, već nas uveseljava i nekim drugim modnim dodacima. Prošlog tjedna predstavili smo njihove hulahopke s motivima zvjezdica i srca po cijeni od 59 kuna, koje će se savršeno uklopiti uz naše festive odjevne kombinacije.

Sada su nas očarali i čarapama u blagdanskom izdanju. Mi smo pronašli 3 modela koja odmah želimo imati uz sebe. Cjenovno su prihvatljivi, stoga nema razloga da ne nabavimo sve odjednom.

79,00 kuna

Krem model dolazi s motivom omiljenog soba Djeda Božićnjaka, Rudolpha, a crvene čarape krasi najpoznatiji božićni kolačić. Obje čarapice su iznimno mekane i tople, koštaju 79,00 kuna, a posebnim ih čine i pomponi.

79,00 kuna

Tu je i treći par čarapica koje krasi Djed Božićnjak i snjegović. Njihova cijena iznosi 59,00 kuna.

59,00 kuna

Koje god odabrali, vaša će stopala maksimalno uživati!