FOTO by Guess

Moda

Guess torbice s kamenčićima zavoljet će i oni koji više cijene jednostavnost!

Viktoria Mikulić 26. travnja 2024.

Svatko od nas je drugačiji. Netko voli biti zamijećen i nositi vedre i vibrantne boje koje će se istaknuti u masi, dok će drugi odabrati jednostavnost, bez pretjeranih detalja. Ima i onih koji su na pola, ponekad su raspoloženi za upečatljive komade, dok u nekom drugom trenutku odabiru minimalizam. Ipak, nove Guess torbe s kamenčićima […]

Svatko od nas je drugačiji. Netko voli biti zamijećen i nositi vedre i vibrantne boje koje će se istaknuti u masi, dok će drugi odabrati jednostavnost, bez pretjeranih detalja.

Ima i onih koji su na pola, ponekad su raspoloženi za upečatljive komade, dok u nekom drugom trenutku odabiru minimalizam.

Ipak, nove Guess torbe s kamenčićima mogle bi osvojiti sve skupine žena. Iako su veoma upečatljive zbog dodatka kamenčića, isti ih čine skupocjenima, a njihove boje glamuroznima. Dolaze u obliku polumjeseca i mogu se nositi u ruci ili preko ramena.

Zlatna i crna i one će najobičnije haljine podići na viši novo, dok će svijetlo plava i ružičasta biti najposebniji modni saveznik svečanih toaleta u ljetne dane.

Plavi i ružičasti modeli će najviše doći do izražaja uz bijelu boju, dok će crna torbica fantastično izgledati uz crveni outfit i make up, a zlatna uz crni ili metalik look.

Ove torbice toliko su jedinstvene da zaslužuju posebno mjesto u vašem ormaru ili ladici.

Koju god odaberete, svaki vaš look podići će na višu razinu . Iako nisu veoma prostrane, unutar istih vam stane sve što je potrebno jednoj trendsetterici, poput esencijalnih make up proizvoda – ruža za usne, rumenila i maskare, kao i ključeva, mobitela…

Guess torbice nisu povoljne, ali su isplative, znaju to svi koji su imali barem jedan njihov model. Njihova cijena iznosi 165.00 €, a pronaći ih možete na službenoj Guess stranici.