FOTO by Zara

Moda

Nježne puderaste sandale od tila s potpisom Zare osvojile bi svaku mladenku!

Viktoria Mikulić 26. travnja 2024.

Ljepotice koje će pokoriti crveni tepih i svadbenu dvoranu!

Til je jedan od onih materijala o kojem ne treba posebno pričati jer njegova pojava već dovoljno govori. Riječ je o mrežastoj tkanini koja je najčešće onaj finalan touch odjevnih komada, obuće i modnih detalja.

Sandale s potpisom Zare koje smo upravo pronašli na njihovim policama svojim dizajnom od tila govore tisuću riječi. Ovaj ženstveni primjerak dolazi u dvije boje, nježnoj bež i klasičnoj crnoj.

Nama je najviše privukla pažnju roskasta varijanta koja bi mogla postati bestseller jer je rezervirana za svečane prigode, crveni tepih, ali i za najvažniji dan u životu – vjenčanje. Crna je bezvremenski klasik koji je uvijek dobro imati u ormaru, no uz proljetnu i ljetnu garderobu biramo puderasti primjerak.

Ove ljupke sandale od tila krase tanki remenčići koji se nalaze sprijeda, a oko kojih se isprepliće traka od tila. Odlikuje ih i potpetica od 9,5 centimetara. Cijena od 39,95 eura dodatan je adut koji bi mogao privući svaku fashionisticu. Ovaj bajkoviti model uvijek će biti u trendu i stopiti se sa svakom elegantnijom kombinacijom.

Ako i vama trebaju nove cipele ili im jednostavno ne možete odoljeti, naručiti ih možete putem LINKA gdje ujedno možete pogledati i dostupnost u trgovinama.

Za ove graciozne sandale zaista ne možemo pronaći nijednu zamjerku. Čak i ako nisu dovoljno udobne za nošenje tijekom čitavog dana, za večernje izlaske se isplati malo “trpjeti” jer su mamac za komplimente.