FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia Disney kolekcija čarapica za velike i malene unosi veselje u svaki outfit!

Daria Lovrić 13. rujna 2022.

Apsolutno preslatki noviteti kojima ne možemo odoljeti!

Već je polovica rujna i uskoro nam se bliži jesen. Polako je vrijeme da pospremimo sandale i natikače te prigrlimo tenisice i drugu zatvorenu obuću kako bismo se što ugodnije prilagodili temperaturama koje nas očekuju.

Minnie Mouse čarapice 1
Minnie Mouse čarapice – 32 kn

No osim tenisica, gležnjača, čizama i ostalih noviteta, pažnju trebamo posvetiti i onome što oblačimo prije njih, a to su neizbježni modni dodaci – čarape.

Ovakve novitete volimo! Ne propustite Calzedonia čarapice s uzrokom Mickey i Minnie Mouse!

Calzedonia nas uvijek na prijelazu u novu sezonu iznenadi svojim neodoljivim kolekcijama čarapica. Nakon lansiranja kolekcija „Mali Princ“ i „Povratak u Hogwarts“ poznati brend je pripremio još jednu poslasticu.

 Mickey Mouse čarapice 2
Mickey Mouse čarapice – 50,10 kn

Disney motivi osvajaju modni svijet i viđamo ih na torbama, odjeći i drugim modnim dodacima. Osim mališana i odrasli su počeli uživati u mega popularnim Disney likovima, posebice u omiljenim cartoon zvijezdama – Mickey i Minnie.

Kako bi spremni dočekali jesenski period i uskočili u tenisice poznati brend Calzedonia lansirao je kolekciju čarapica s Disney motivima koje nijednog ljubitelja poznatih mišića neće ostaviti ravnodušnim.

Minnie Mouse čarapice 3
Minnie Mouse čarapice – 32 kn

U prekrasnoj kolekciji možete pronaći chic čarapice za žene, ali i za one najmlađe. U dječjoj liniji očekuju vas čarapice u raznim bojama s motivima Mickeya i Minnie, a neki od modela imaju i protuklizno djelovanje koje će vašem mališanu omogućiti hodanje i trčkaranje po skliskim površinama.

 Minnie Mouse dječje čarapice 1
Minnie Mouse dječje čarapice – 32 kn

Zanimljivu kolekciju čarapica koja će uljepšati i najtmurnije dane i vratiti nas u djetinjstvo pogledajte preko Calzedonia web trgovine, a naše favorite s cijenama pogledajte niže u galeriji.