FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia „Povratak u Hogwarts“ kolekcija čarapica unosi magiju u svaki outfit

Daria Lovrić 02. rujna 2022.

Motivi iz svijeta čarobnjaštva grijat će i krasiti naša stopala...

Još je kratko vremena preostalo do ulaska u jesenski period, a sudeći prema kišnim danima, ljeto je na izmaku snaga. Neki od najhrabrijih još uvijek nisu pospremili sandale na dno ormara, međutim za koji dan otvorena obuća više neće biti opcija.

Calzedonia čarape naš su najslađi odabir za ovu sezonu!

Kako bi spremni dočekali jesenski period i uskočili u tenisice poznati brend Calzedonia lansirao je kolekciju čarapica s motivima iz svijeta čarobnjaštva koje nijednog ljubitelja Harry Pottera neće ostaviti ravnodušnim.

Omiljeni brend Calzedonia inače je poznat po prekrasnim modelima čarapa i u jesenskom i zimskom periodu i unutar kolekcije možete pronaći mnoštvo modela – od najlonki, grilonki, samostojećih čarapa, kratkih ili dugih čarapa.

Harry Potter čarapice 1
Harry Potter čarapice39 kn

Koji god stil preferirali klasične čarapice su standard i najbolji izbor jer ćete ih nositi najčešće, posebno kada dolaze u Harry Potter čarobnom izdanju.

Knjige i filmovi o Harry Potteru mnogima su obilježili djetinjstvo i vraćaju nas u magične dane u kojima smo maštali da smo čarobnjaci.

Harry Potter čarapice 2
Harry Potter čarapice – 50,10 kn

U prekrasnoj kolekciji „Povratak u Hogwarts“ možete pronaći chic čarapice za žene, muškarce, ali i one najmlađe.

Našu pažnju privukli su modeli čarapica od mekog pamuka sa sjajnim šljokičastim Harry Potter detaljima. Šljokice u zlatnoj ili srebrnoj nijansi daju im poseban touch i osim što izgledaju čarobno ujedno su i vrlo stylish.

Harry Potter čarapice 3
Harry Potter čarapice – 32 kn

U dječjoj kolekciji možete pronaći čarapice u raznim bojama s motivima Harry Pottera, ali i omiljene Hermione. Neki od modela imaju čak i protuklizno djelovanje, stoga će vaše dijete moći veselo trčkarati po stanu bez brige o tome hoće li se poskliznuti i pasti.

Harry Potter čarapice 4
Harry Potter čarapice39,90 kn

Harry Potter čarapice odličan su izbor za hladnije mjesece i predivan modni dodatak, a cijelu kolekciju možete pogledati preko Calzedonia web trgovine ili bacite pogled u našu galeriju.