FOTO by Calzedonia

Moda

Uz Calzedonia „Mali Princ“ kolekciju čarapica nećemo ići maleni ispod zvijezda!

Daria Lovrić 19. kolovoza 2022.

Motivi omiljenog kraljevića grijat će i krasiti naša stopala...

Iako je još uvijek ljeto, temperature više nisu nepodnošljive i sve češće nas iznenade sivi oblaci i pokoji pljusak. Većina nas se još uvijek se ne odriče sandala, međutim za koji dan zatvorena obuća će nam biti najbolji prijatelj.

Mali princ čarape 1
Mali princ čarape – 32 kn

Calzedonia čarape naš su najslađi odabir za ovu sezonu!

Kako bi spremni dočekali jesenski period i uskočili u tenisice puni elana poznati brend Calzedonia lansirao je kolekciju čarapica s motivima Malog princa.

Mali princ čarape 2
Mali princ čarape – 32 kn

Ponuda omiljenog brenda vrvi prekrasnim modelima čarapa, pa tako možete pronaći sve od najlonki, grilonki, samostojećih čarapa, kratkih ili dugih čarapa. Koji god stil preferirali klasične čarape su ipak najbolji izbor jer ćete ih nositi najčešće, a Malom Princu u glavnoj ulozi neće odoljeti ni oni najzahtjevniji.

Mali princ čarape 3
Mali princ čarape – 32 kn

Knjiga „Mali princ“ pisca Antoinea de Saint-Exupéryja, mnogima je obilježila djetinjstvo i naučila nas puno toga o životu. Nekih citata u kojima leži sva mudrost života se i dan danas prisjećamo:

Mali princ čarape 4
Mali princ čarape – 50,10 kn

„Čovjek samo srcem dobro vidi. Ono bitno očima je nevidljivo.“, „Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati.“, „Govor je izvor svih nesporazuma.“

Mali princ čarape 5
Mali princ čarape – 50,10 kn
Mali princ čarape 6
Mali princ čarape – 55 kn

Osim šarmantnih modela čarapa u bijeloj, crnoj i sivoj boji, u kolekciji možete pronaći i preslatke chic papučice za bebe. Kućne papuče za vašeg mališana s mekim potplatom i uzorkom Malog kraljevića odličan su izbor za hladnije mjesece i predivan modni dodatak.

Mali princ papučice – 79,90 kn

Cijelu kolekciju Mali princ možete pogledati preko Calzedonia web trgovine.