FOTO by Instagram @crocs

Bizar

Crocsice s nožnim prstima koji vire?!

Una Lora Banjac 11. travnja 2024.

Na prvu zvuči kao neslana šala…

Crocsice su tip obuće koji ili volite ili ga ne možete smisliti, a kamoli vidjeti vlastitim očima. Neki su im godinama vjerni radi njihove udobnosti i prozračnosti, no mi nažalost ne pripadamo u tu skupinu ljudi i nama su ove klompe već godinama prava bizarna pojava.

Crocs je već poznat po zanimljivim suradnjama s brendovima poput Barbie, Shrek, Disney, Harry Potter, Simone Rocha i mnogim drugima.

Ljubitelji ove neobične obuće vole ih imati u više boja te ih ukrašavati popularnim Jibbitz dodacima za cipele. Crocs Jibbitz nudi širok raspon opcija ovakvih dodataka – od uobičajenih dodataka u obliku slova, cvjetića, mašnica i srca pa sve do onih smiješnih dodataka poput prženih pilećih krilca ili hamburgera.

I baš kad smo pomislili da smo od Crocsa vidjeli sve, njihov najnoviji Jibbitz asesoar je mnoge ostavio, u najmanju ruku – zatečenima!

Crocs sada nudi pakete Toe Jibbitza „privjesaka“ koji podsjećaju na ljudske nožne prste i koji jedva čekaju da se umetnu u otvore za ventilaciju neobičnih Crocsica.

Instagram @crocs

Crocs “nožni prsti” uhvaćeni su na Instagramu 1. travnja, tako da se prvotno vjerovalo da se radi o zezanciji povodom prvog aprila, da bi se na kraju ispostavilo da nije riječ o šali.

Crocs Toe Jibbitz dolazi u pakiranju od dva komada po pet prstiju, dakle svih deset nožnih prstiju. Za one koji žele biti još smješniji, postoji i komplet od još tri komada koji sadrže ukupno 15 nožnih prstiju.

Instagram @crocs

Ponuda Crocs prstića je ograničena, a cijena kompleta je 20 $.

Ako ni vi niste sigurni kako se osjećati prema Crocsicama koje puštaju papke van? Niste sami.