FOTO by Crocs

Moda

Nove Mickey Mouse crocsice za istinske ljubitelje Disney likova i udobne obuće

Daria Lovrić 20. svibnja 2022.

Novi ljetni dizajn možda osvoji i one koji nikad nisu obuli crocsice

Iako se nekima možda ne sviđaju, popularnost crocsica ne jenjava. Iako slove za najružniju obuću, oni koji su ih probali kunu se u njihovu udobnost i daju im veliku prednost pred mnogim drugim modelima i brendovima obuće.

Ovih je dana američki brend Crocs izbacio nove modele prepoznatljivih gumenih natikača. Nama je naravno omiljen model najdražeg Disneyjevog lika Mickey Mousea. Riječ je o modelu crne boje za odrasle sa šarenim Mickey detaljima.

Ono što nas je najviše oduševilo su ispupčene Mickey aplikacije na gornjem dijelu gumenih klompi u plavoj, ljubičastoj, zelenoj, žutoj, narančastoj i crvenoj boji. Šarene glave omiljenog mišića, osim što su u različitim ljetnim bojama, pritom su i šljokaste što im daje posebnu dozu šarma.

Bili ljubitelji ili ne, moramo priznati da izgledaju preslatko. Cijena im je 54,99 eura, pa ipak razmislite malo bolje ako ih planirate nositi isključivo po kući. Zatvorenog tipa na prednjoj strani, a polu-otvorenog na stražnjoj, drže vaša stopala fiksiranim pa su idealan izbor za odlazak na plažu.

Osim Mickey modela Crocs je lansirao i nekoliko novih s ljetnim printom. U kolekciji tako možete pronaći crocsice s tropskim printom, sa sočnim trešnjama, bubble printom te s tropskim motivima.

Ako ste fan crocsica ili ćete ovog trenutka postati nove modele s cijenama pogledajte u našoj galeriji: