FOTO by Crocs

Moda

Zakoračite u magičnu sezonu uz Harry Potter kolekciju crocsica!

Daria Lovrić 17. studenoga 2022.

Nova suradnja rezultirala je efektnim modelima s motivima iz svijeta čarobnjaštva!

Ili ste fan crocsica ili niste, međutim neosporno je da se radi o iznimno udobnoj obući. Oni koji su ih probali, tvrde da je riječ o najugodnijoj obući i daju joj prednost pred mnogim drugim modelima i brendovima obuće.

Harry Potter crocsice

Ovih je dana američki brend Crocs ostvario još jednu suradnju koja je urodila novim neočekivanim dizajnom prepoznatljivih gumenih natikača.

Harry Potter crocsice – $49.99

Crocs asortiman zasjao u Harry Potter ruhu!

Riječ je o Harry Potter kolekciji u kojoj se nalaze tri različita modela crne boje koji će oduševiti zaljubljenike u svijet magije i čarobnjaštva. Svaki par prekriven je bogatom grafikom inspiriranom čarobnjačkim svijetom, uključujući omiljene likove, svjetlucave detalje, ugodne detalje i prostor za personalizaciju.

Harry Potter crocsice

Znamo da je težak izbor za istinske fanove Harryja Pottera, međutim koji god par izabrali ne možete pogriješiti.

Harry Potter crocsice – $59.99

Nova kolekcija ima i verziju otvorenih sandala s toplom krznenom podstavom koja će ugrijati i najhladnija stopala.

Harry Potter crocsice

Osim kupnje popularnih klompi možete izabrati paketiće s Harry Potter dodacima s kojima možete dodatno ukrasiti svoj par.

Harry Potter crocsice – $54.99

Bili ljubitelji crocsica ili ne, moramo priznati da u Harry Potter izdanju izgledaju magično. Ako je i vas očarao jedan od modela, možete ga naručiti putem Crocs web trgovine i uživati u njihovoj udobnosti cijelu zimu!