FOTO by Crocs

Moda

Crocsice u Barbie izdanju koje nas nisu pretjerano oduševile!

Viktoria Mikulić 24. srpnja 2023.

Mi jednostavno ne možemo zamisliti da se ovog ljeta pojavimo u pink klompama...

Ako ovih dana nešto konstantno iskače, to je onda Barbie film i razne kolaboracije koje su nastale iz istoimene uspješnice. Prošlog tjedna stigao je i u hrvatska kina i odmah rasprodao dvorane.

Iako su mišljenja oko ovog filma podijeljena, bez obzira kritizirali ga ili hvalisali, sigurni smo da vam se svidjela barem jedna linija proizvoda s motivima Barbie koju smo dosad predstavili.

Nakon što smo izdvojili Zarine modne komade u Barbie verziji, kao i Airbnbovu villu koja nalikuje Barbie kući, te Burger Kingove slasne novitete u ružičastom ruhu, vrijeme je da vas upoznamo i  s novim Crocsicama.

Crocs, poznati američki proizvođač klompi udružio se s Mattelovom uspješnom filmskom franšizom Barbie te 11. srpnja lansirao novu kolekciju. Osmislili su dva dizajna, odnosno Classic Clog i Crush Clog brenda obuće.

Za početak, tu su Barbie™ Classice i Barbie™ Crush klompe koje bi se mogle svidjeti svim onim ženama koje vole biti primijećene na svakom koraku. Nas nisu oduševile, ali smo sigurni da će ih mnogi prigrliti. One dolaze u rozom i crnom ruhu.

Drugi, ako nas pitate, je puno ljupkiji model –  Barbie™ Cozzzy za sve djevojke koje se žele osjećati opušteno, a pritom izgledati preslatko. Ove natikače su podstavljene plišanim ružičastim krznom i prepune legendarnih Barbie™ Jibbitz™ privjesaka za dodatnu udobnost i stil koji ćete voljeti tijekom cijele godine.

U ponudi su i dječje Barbie™ Cutie Crush klompe koje kombiniraju ikonski stil Barbie s Iconic Crocs Comfort™. S povišenim ravnim potplatom i personaliziranim privjescima, ove klompe potiču obožavatelje da budu sve što žele.

Da se nas pita, jedini model kojeg bismo odobrili su natikače, eventualno i dječje klompe, iako nam njihov dizajn nije prirastao srcu. S druge strane, svjesni smo Crocsove udobnosti koja je na kraju krajeva važnija od samog izgleda tako da – tko voli, neka izvoli. Više detalja potražite na LINKU!