FOTO by Crocs x Simone Rocha / Instagram @simonerocha_

Moda

Crocsice s punom petom ukrašene biserima i cirkonima, da ili ne?

Una Lora Banjac 03. travnja 2024.

Neobičan model Crocsica dolazi na velika vrata

Poznati brand Crocs udružio se sa Simone Rochom i stvorio novu blistavu kolekciju obuće koja će službeno biti lansirana 10. travnja.

Crocs je pronašao inspiraciju u otkačenom stilu Simone Roche, ukrašavajući Crocsice svjetlucavim cvjetnim draguljima, cirkonima, biserima i romantičnijim detaljima.

Crocs

Ovaj, pomalo neobičan, model obuće uključuje Rochine prepoznatljive bisere, kristale i jet perle – spajajući blještavi Rocha dizajn sa suštinskom udobnošću poznatih Crocsica koje neki obožavaju, a nekima su najružnija obuća ikad.

Kolekcija Crocs x Simone Rocha imala je svoju prvu premijeru na London Fashion Weeku za proljeće 2024. Modeli na pisti, prikazani u Engleskom nacionalnom baletu, ne samo da su pregledali odjeću iz Rochine proljetne kolekcije, već su obukli i Crocs x Simone Rocha obuću također.

Crocs
Crocs

Revija je sadržavala mnoštvo čarapa ukrašenih kristalima i mašni za kosu s perlama s dugim vrpcama, koje su dodale Rochinom brendu sanjivu ženstvenost.

Crocs
Crocs

Crocs je tijekom posljednjih nekoliko godina proširio svoj popis suradnji, a druge suradnje brenda s Crocsom uključuju Disney, Barbie, McDonald’s, Balenciagu, Hello Kitty i druge.

Neki su veliki fanovi poznatog brenda Crocs s radošću dočekali ovu maksimalističku kolekciju, dok su drugi ljubitelji klasičnih Crocsica ili nekih drugih modela obuće. Kojoj skupini vi pripadate?