FOTO by Instagram @sophiadorena / @monika.mazz / @aferditahy

Moda

Zašto nam je potreban plavi kaput i kako ga nositi? 10 najljepših modela iz aktualne ponude!

Daria Lovrić 07. listopada 2022.

Spektar plave boje vrlo je širok i baš svaka od njih će osvježiti jesensku garderobu i dati joj dozu sofisticiranosti

Kao i svako godišnje doba i jesen ima svoje pozitivne i negativne strane. Iako se smatra najraskošnijim godišnjim dobom i periodom u kojem sve vrvi toplom paletom boja i bogatom ponudom jesenskih plodova i slastica, ponekad zna izgledati otužno i pomalo depresivno.

Kišni dani praćeni maglom i niskim temperaturama znaju nam pokvariti raspoloženje i potrebno nam je malo boje kako bi lakše preživjeli tmuran period. Iako je smeđi vuneni kaput osnovni dio naše jesenske garderobe, pravo je vrijeme da u svoju jesensku garderobu dodate statement kaputić u neočekivanoj boji.

Zaboravite na neutralne boje – eye-catching kaput osvježit će jesensku garderobu!

Noseći jarke boje osjećamo se ljepše, pozitivnije i veselije. Kaputi u plavoj boji razvedrit će tmurne dane i staviti vas u centar pažnje gdje god krenete.

Efektna plava boja rezervirana za sve koji se žele istaknuti

Koju god nijansu plave izabrali ne možete pogriješiti jer će unijeti dozu sofisticiranosti i profinjenosti u vašu garderobu i mamiti poglede gdje god se pojavili. Kraljevsko plava, indigo plava, navi plava, petrolej plava ili baby blue nijanse su koje će začiniti jesenski look i obojati gradske ulice.

C&A plavi kaput
C&A plavi kaput – 129.99 €

Osim što izgledaju vrlo efektno i upečatljivo, plavi kaputi daju moderan i skupocjen izgled, a možete ih kombinirati s gotovo svim jesenskim nijansama.

Mohito plavi kaput
Mohito plavi kaput – 599,90 kn

Odlično će izgledati uz tople zemljane tonove poput narančaste, crvene, smeđe i bež, ali ga možete kombinirati i uz trendi jarke boje poput žute, ljubičaste, boje fuksije i zelenih tonova.

Niže u galeriji škicnite naše favorite s cijenama i pronađite svog ljubimca!