FOTO by Bershka

Moda

Zaboravite na neutralne boje – eye-catching ružičasti kaput osvježit će jesensku garderobu!

Daria Lovrić 26. rujna 2022.

Bershka kožni kaput s krznom otjerat će sivilo i unijeti radost u svaki dan...

Iako je jesen najraskošnije godišnje dobra, ponekad i ne izgleda tako raskošno. Kišni dani popraćeni sivilom, maglom, mrazom i niskim temperaturama nisu naši favoriti i potrebno nam je malo boje kako bi lakše preživjeli dan. Unošenjem vibrantnih i jarkih boja te razigranog printa popravit ćemo vlastito raspoloženje u trenu i unijeti veselje u jesenski look.

Ružičasti kožni kaput s krznom 1
Ružičasti kožni kaput s krznom

U svakoj sezoni postoji nekoliko must-have odjevnih komada koje ne skidamo, pa tako i jesen ne možemo zamisliti bez kožne jakne, kaputa i balonera. Pretpostavljamo da u ormaru već imate klasičan smeđi, crni ili sivi kaputić te crnu kožnu jaknu, stoga je pravo vrijeme da posegnete za statement komadom u nekoj neočekivanoj boji.

Kožni kaput – sastavni je dio ormara svake modne žene s karakterom

U potrazi za efektnim komadima vedrih boja koje se izdvajaju iz klasične jesenske palete, za oko nam je dugi kaput od umjetne kože s krznom. Chic kaput pronašli smo unutar Bershka kolekcije i odmah smo se zaljubili.

Ružičasti kožni kaput s krznom 2
Ružičasti kožni kaput s krznom

Iako je nekima možda sve vezano za njega „previše“, vašem će stajlingu dati jednu cool notu i zasigurno neće proći neopaženo. Kožni kaput ove bi sezone trebao postati vaš glavni dio garderobe jer ga možete kombinirati uz sve odjevne komade i u skoro svim prigodama.

Ružičasti kožni kaput s krznom 3
Ružičasti kožni kaput s krznom

Ova verzija dolazi i u žutoj te klasičnoj crnoj, međutim ružičasta boja je ipak apsolutni favorit koji će začiniti vaš outfit.

Ružičasti kožni kaput s krznom 4
Ružičasti kožni kaput s krznom

Upečatljivi ružičasti kaput s krznom možete potražiti na prodajnom mjestu ili naručiti preko Bershka web trgovine po cijeni od 499,90 kuna.