FOTO by Mohito

Moda

Najženstveniji čipkasti set za sve koji cijene boho stil odijevanja!

Viktoria Mikulić 25. travnja 2024.

Rezervirano za sve romantične duše...

Svaka od nas teži tome da se osjeća elegantno, otmjeno i prije svega ženstveno. Čipka je materijal uz koji je profinjenost zagarantirana, jer odiše nekom posebnom romantikom.

Ako ste ljubiteljica boho uzoraka, novi matching set iz Mohito mogao bi biti vaša iduća investicija. Omiljeni čipkasti uzorak bež boje mamac je za poglede i savršen za odlazak na spoj ili u šetnju s jačom polovicom.

Riječ je o topu/bluzi srcolikog izreza koji otkriva ramena i dolazi s puf rukavima, a koji se idealno stapa s lepršavom maxi suknjom istog izdanja.

Oba odjevna predmeta krase motivi cvijeća koji dodatnu naglašavaju romantiku ovog proljetnog outfita.

Ovaj set bismo mogli zamisliti i kao alternativu vjenčanici, ukoliko se ceremonija održava negdje na pješčanoj plaži. Iako je vrlo jednostavan, istodobno je efektan, stoga vam ne treba dodatan accessories, eventualno obruč za kosu u istom tonu koji možete pronaći na LINKU.

Također, ovaj set vidimo u raznim svečanim prigodama jer je riječ o sofisticiranoj nijansi i materijalu s kojima jednostavno ne možete pogriješiti.

Bluza i suknja se kupuju odvojeno, stoga ih možete nositi i uz bezbroj drugih odjevnih komada, posebice top koji će izvrsno izgledati uz traperice, kratke hlače ili mini suknju.

Cijena topa iznosi 22,99 eura, dok suknju možete pronaći po cijeni od 44,99 eura!