FOTO by Instagram @nemo.tattoo / @heim.tattoo / @peria.tattoo

Make-up

Cvjetne tetovaže – 20 minimalističkih ideja za koje se ne bismo dvoumili!

Viktoria Mikulić 25. travnja 2024.

Za sve one koji kroz čitavu godinu žive proljeće....

Mnogima su ljeto i zima najdraža godišnja doba, prvenstveno zbog odlaska na godišnji odmor, smanjenog obujma posla i općenito laganijeg ritma koji ne obuhvaća golem stres i svakodnevne izazove…

No ipak, kada malo bolje razmislimo, upravo ova dva perioda između, proljeće i jesen daleko su najposebniji. Jedan od razloga je što tako kratko traju. Iako prema kalendaru imaju jednak vijek kao i prethodnici, nemamo previše prilike maksimalno u njima uživati.

Proljeće je zaista naš favorit, razdoblje u kojem više nema niskih temperatura kao ni nesnosnih vrućina i pošto se nalazi između, njegova zadaća je da nas učini sretnijima.

Procvjetalo cvijeće i zelenilo protežu se posvuda, prve prave zrake sunca i vedro nebo već su dovoljan vjetar u leđa da se osjećamo bolje, a otvorene terase onaj su finalan touch našem raspoloženju.

Ako ste i vi jedni od onih koji kroz čitavu godinu žive proljeće, uživaju u svom onom cvijeću čije je vrijeme pred nama, možda biste trebali razmisliti o minimalističkoj tetovaži, koja će vam uvijek biti podsjetnik na vaše najomiljenije godišnje doba.

Na Instagramu smo pronašli čak 15 božanstvenih primjeraka među kojima se kriju tulipani, tratinčice, jorgovani, magnolije, orhideje, jaglaci, visibabe, suncokreti, a koji na jedan suptilan način obilježavaju nadolazeći period.

Jedni ste od onih koji nikada nisu razmišljali o tetovaži, možda oni koji se već neko vrijeme dvoume oko iste ili ste već dobro upoznati s tetoviranjem i uskoro planirate staviti još jedan pečat na tijelo? Kojoj god od ove tri skupine pripadali, uvjereni smo da na nijednu od ovih tetovaža nećete ostati ravnodušni, barem ne oni koji obožavaju hortikulturu i sve povezano s njome.

U nastavku donosimo jedinstvene tattoo ideje i nadamo se da će barem jedna biti prema vašem ukusu: