FOTO by River Island / Instagram @carolbyrne30

Moda

Efektna plava boja rezervirana za sve koji se žele istaknuti!

Viktoria Mikulić 16. studenoga 2021.

Pronašli smo odijelo i haljinu u kojima nećete proći nezamijećeno...

Ne znamo jeste li ikada kupovali u River Island trgovinama koje možete pronaći diljem Velike Britanije, ili ste naručivali nešto s njihovog web shopa, no mi imamo samo riječi hvale.

Iako su neki dan danas skeptični kada je u pitanju online kupovina, jer se boje hoće li ono što im stigne na adresu biti sukladno slici tog proizvoda, no kod River Islanda taj strah ne morate imati.

Oni ne samo da se trude da vam jednu stvarčicu predstave u svim mogućim varijantama, posebice odjevne predmete kako bi zaista vidjeli da li bi i vama isto stajalo.

Svakog tjedna inspiriraju nas božanstvenim primjercima koji dolaze u upečatljivim bojama, a čak i od zagasitih nijansi oni uspiju napraviti pravi vatromet. Ovog puta, šarmirali su nas jarko plavim odijelom i haljinom koje ne možete ne zamijetiti. Dio su nove RI Studio kolekcije koju možete pogledati OVDJE.

Neodoljiv strukirani sako i hlače koje sežu u trapez odjevna su kombinacija koju možete nositi u različitim prigodama. Tko kaže da na vjenčanjima i ostalim svečanostima najbolje izgledaju haljine…Ovo odijelo im opasno može konkurirati.

Ako ste pak vječna zaljubljenica u haljine i ništa drugo ne dolazi u obzir kada tražite garderobu za neko važno događanje, onda će vas oduševiti ova plava ljepotica midi dužine koja prati siluetu, a koja dolazi s resicama.

I jedno i drugo zrači samopouzdanjem, a upravo ćete se tako i vi osjećati odjenete li jedan od ovih noviteta.

Cijena blazera iznosi £80.00 dok hlače koštaju £50.00. Haljinu možete pronaći po cijeni od £90.00!