FOTO by Instagram @academiaszn / @lifewithjazz

Moda

Zašto je smeđi vuneni kaput osnovni dio naše jesenske garderobe?!

Viktoria Mikulić 16. rujna 2022.

Moderan, klasičan, bezvremenski...

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu i čak i oni koji nisu skloni istima, ponekad pokleknu i kupe nešto totalno neočekivano. I to je sasvim u redu. Nekada moramo iznenaditi sami sebi i odjenuti nešto što do jučer ne bismo mogli ni zamisliti na sebi, a danas to isto s ponosom nosimo.

Ipak, prilikom kupnje trendovskih komada moramo biti svjesni da isti ne traje predugo i da već iduće godine neće imati preveliku svrhu u našem ormaru.

Stoga je dobro držati se nekih klasika koji će bez obzira na trendove, uvijek ostati u modi. Jesen je iza ugla, vrijeme je blagorečeno katastrofalno, što nam daje priliku da sve više vremena provedemo u svoja četiri zida i presložimo ormar dodajući mu dašak jesenskih tonova.

Pleteni džemperi, vestice i kardigani, jedna bijela košulja i pokoja stylish bluza s volanima ili nekim chic uzorkom, zatim traperice, crne hlače, plisirana ili pencil suknja i pletena haljina – to je gotovo sve što nam treba.

Smeđi vuneni kaputići klasik su koji nema konkurenciju

To su neki od naših favorita koji će upotpuniti naš jesenski look, no ne smijemo zaboraviti na još nešto vrlo bitno – odjeću za van. Balonere gotovo i nismo imali priliku nositi, već smo odmah uskočili u kožne jakne, ali ni to nam kroz nekoliko tjedana neće biti dovoljno da se zaštitimo od hladnoće.

Stoga biramo nešto što je istodobno klasično i moderno – smeđi kaput. Smeđi kaput, ako još nije, trebao bi postati osnovni dio vaše garderobe, jer štogod odjenuli, njega ćete s lakoćom kombinirati uz svaki outfit i obuću.

Škicnuli smo nekoliko Instagram profila kako bismo vam lakše dočarali uz koje to odjevne predmete ovaj smeđi kaput posebno ide. Ovi primjerci su samo inspirativne ideje s kojima se možete dodatno poigrati i stvoriti neki svoj originalan look.

Za sve koji smatraju da je smeđa najzastupljenija jesenska boja i žele si priuštiti jedan stylish kaput, čekirajte 5 modela koje smo pronašli u Mangu, Zari i Massimo Duttiju, a koji veoma nalikuju onima s Instagrama.