FOTO by Nike

Moda

Predivne su! Nježne i ženstvene Air Jordan 1 tenisice su san snova!

Daria Lovrić 26. svibnja 2023.

Stiže nam još jedna modna poslastica iz Nike tvornice!

Tamne boje bye, bye! Izlozima su zavladale jarke i pastelne nijanse i veseli i razigrani printevi. Naša garderoba poprima nov izgled, a do ljeta je preostalo još samo mjesec dana. Nike nas je u proteklim tjednima počastio mnogim proljetnim novitetima, međutim sada je vrijeme da vam predstavimo možda najljepši model od svih.

Nike Air Jordan 1
Nike Air Jordan 1

Nakon Nike Air Jordan 1 u boji lavande koje su slavile Dan žena, kao i nove Air Jordanice u peachy nijansi podsjećaju na zalaske sunca, red je stigao na krasotice u pastelnim tonovima.

Nike Air Force 1 spremne su za ljeto

Nove Air Jordan 1 Low odišu elegancijom i profinjenošću, najprije radi svojih nježnih boja – bijele, bež te mint i pastelne ružičaste. Zamjenjujući uobičajene rubove, Nike je ovog puta kreirao rubove valovitog dizajna i tako unio razigranu notu u dizajn.

Nike Air Jordan 1 2

Ove krasotice obogaćene su jedinstvenim detaljima poput valovitih vezica koje podsjećaju na volane i melem su za oči.

Nike Air Jordan 1 3

Efektan novitet iz Nike radionice inače je dio kids kolekcije, međutim dječji modeli najčešće idu do broja 39, a ovaj model je toliko predivan da je zaslužio svoje mjesto u našoj kolekciji.

Radi svojih nježnih boja odlično će se uklopiti u proljetne i ljetne lookove i odlično će izgledati u tandemu s lepršavim haljinicama i jeans komadima.

Znamo da stižu ove godine, a s obzirom na to da je riječ o modelu pastelnih boja, vjerujemo da će na police stići vrlo ubrzo. Sve novosti pratite putem Nike.com.