FOTO by Sneakernews

Moda

Nike Air Force 1 u boji jorgovana spremne su za ljeto

Mia Vodopija 09. lipnja 2021.

Za ženske fanove ovih kultnih tenisica, imamo dobre vijesti

Nikeove Air Force 1 legendarne tenisice prodaju se u 5 različitih stilova, niskom, srednjem, superniskom, visokom i super visokom. Sredina dolazi s povezanim remenom.

Visoke Air Force 1 dolaze s čičak trakom; srednji gornji remen pričvršćen je za tenisicu, dok je gornji remen pomičan i uklonjiv kod nekih verzija.

Iako tenisice dolaze u različitim bojama i shemama boja, najčešći prodani Air Force 1 modeli su bijeli (koji se nazivaju i “white on white”), a drugi po učestalosti je jednobojni crni (“black on black”).

Još jedna prepoznatljiva karakteristika Air Force 1 tenisica je mali medaljon pričvršćen na dnu vezica, ali s rupama na obje strane, tako da se može ukloniti. Na medaljonu je ugraviran natpis “AF-1”, a uz njega je upisana godina “’82”.

Za ženske fanove ovih kultnih tenisica, imamo dobre vijesti! Iako se proljeće sprema za vruće ljetne mjesece, Nike nam ne prestaje nuditi pastelne nijanse.

Vidjeli smo tu sezonsku estetiku u nedavnim Air Force 1, kao i Nike Dunks, te Air Force 1 Low koji dolazi s ljubičastom bojom u nježnom, suptilnom pristupu.

Gornji dio sadrži kontrastne materijale, a koža ima malo tamniju nijansu. Uz čvrsti bijeli potplat dobit ćete tenisicu koja savršeno postiže onu čistu dvobojnu privlačnost koja je bila besprijekorna formula AF1.

Datum izlaska još nije potvrđen, ali očekujte ih kod Nikeovih trgovaca u narednim tjednima.