FOTO by Asphaltgold

Moda

Želimo! Nike Air Jordan 1 krasotice u boji lavande slave Dan žena!

Daria Lovrić 06. ožujka 2023.

Predivan model s preslatkim detaljima priziva proljeće!

Uoči Međunarodnog dana žena očekuje nas mnoštvo modnih noviteta koji pristižu iz tvornica popularnih brendova. Jednako tako, gigant Nike odlučio je proslaviti dan ljepših polovica i u čast njima lansirao predivan model popularnih „jordanica“.

Prigodne Air Jordan 1 Low tenisice danas su lansirane diljem Europe i malo je za reći da izgledaju očaravajuće.

Stiže novi Nike model tenisica u očaravajućoj lila boji!

Usredotočen na pokret za prava žena, slavljeni retro model Air Jordan 1 brenda Nike dolazi u predivnoj kombinaciji lila boja – boji minerala ametista i dubokoj ljubičastoj. Predivan novitet slavi žene pozivajući se na globalni praznik kroz niz grafika i poruka.

Nike Air Jordan 1 Low
Nike Air Jordan 1 Low

Na kožnoj površini ispisane su riječi „jednakost“ i „jedinstvo“ te proljetni detalji poput cvjetića i sunca u žutoj boji. Figure koje izgledaju kao da su rukom crtane prati slogan „Jer jednog dana ovaj dan će biti naša svakodnevica“.

Cvjetni motivi izvezeni su i na bočnoj peti, udahnjujući novi život originalnom Air Jordan modelu. Kombinaciju ljubičastih nijansi na brušenoj koži upotpunjava deblji potplat u prljavo bijeloj nijansi.

Ove krasotice svojim će se dizajnom odlično uklopiti u svaki proljetni look i mamiti poglede gdje god se pojavili. Savršeno će izgledati uz omiljene jeans komade, ali i proljetne haljinice.

Nike Air Jordan 1 tenisice možete škicnuti putem Nike web trgovine, a njihova cijena iznosi 129 €.