FOTO by grosbasket.com/hr / @jefernandez

Moda

Sunset Haze – nove Air Jordanice u peachy nijansi podsjećaju na zalaske sunca!

Viktoria Mikulić 13. ožujka 2023.

U kombinaciji bijele i boje breskve, osvojit će gradski asfalt!

1985. je uistinu bila posebna godina, i to ne samo zbog činjenice da je Michael Jordan bio zvijezda godine, već zbog prvog izdanja najpopularnijih Jordanica, Air Jordan 1. Riječ je o prvoj obući iz uspješne serije Air Jordan, koja je postavila temelj budućnosti košarkaške obuće.

Nike Air Jordan 1 u breskvastom tonu nova su poslastica koja nas uskoro očekuje!

Iako ih sportska legenda na početku nije htjela nositi (boje su podsjećale na boje đavla), kasnije je ipak pristao i vjerujemo da mu danas nije nimalo žao zbog te odluke.

Air Jordan 1 su bile prve košarkaške tenisice koje su sadržavale više boja i zbog toga su privlačile veliku pozornost, također i vodstva NBA, koje ih je zatim zabranilo, odnosno postavilo jasna pravila i visinu kazne koju je Jordan morao platiti ako ih je htio nositi. Vodstvo Nikea je u svemu tome prepoznalo svoju priliku te je mladoga Jordana potaknulo na nošenje modela  Air Jordan 1, iako je morao platiti kaznu svaki put prilikom nošenja.

air jordan boja breskve

Srećom, danas nitko od nas ne mora plaćati kaznu za nošenje novih modela, štoviše, ljudi su spremni platiti dvostruko samo kako bi im stopala krasile nove Air Jordanice. Unutar Grosbasket online trgovine koja je osmišljena u čast košarkašima, pronašli smo model Air Jordan 1 tenisica koji je definitivno nešto najšarmantnije što smo vidjeli u posljednje vrijeme, odnosno može parirati Nike Air Jordan 1 krasoticama u boji lavande koje smo predstavili za Dan žena.

Novi model dolazi u bijeloj i breskvastoj nijansi što je već dovoljan razlog da ga kupimo, kao i ime ovog para “Sunset Haze” koje podsjeća na zanosne zalaske sunca. Nosili bismo ih uz traperice, T-shirt i kožnu jaknu, kao i uz lepršave haljine i baloner.

Ako volite vedre i pastelne boje, obožavate Nike i Air Jordan 1 tenisice, ne dvoumite se previše jer ovih dana stižu na grosbasket.com/hr po cijeni od 904,19 kuna.