FOTO by Instagram @rocio0sorno / @bottegavenetaworld / @zara.outfits

Moda

Popularnost zelene boje ne jenjava – HIT boja dominira još jednu sezonu

Daria Lovrić 29. srpnja 2022.

Izdvojili smo 15 najljepših modnih komada iz aktualne high street ponude...

Prošle sezone, zelena dominirala kako u prirodi, tako i u našim ormarima. Nametnula se kao jedna od najpopularnijih boja i postala „IT“ boja proljeća.

Dolaskom ljetnih mjeseci, pretražujući nove kolekcije poznatih brendova primijetili smo nove komade u zelenim nijansama i zaključili da zelena boja i dalje vodi glavnu riječ.

Iako ovih mjeseci vladaju i druge jarke vibrante boje poput ružičaste, narančaste, žute i plave, moramo priznati da je zelena i dalje na prvom mjestu.

Boja limete, jabuke, neon zelena, mint ili smaragdna? Zelena je IN za ljeto 2022.

Vjerujemo da vam je već poznato da je proglašena HIT nijansom za ljeto 2022. i viđamo ju gdje god pogledamo – na modnim dodacima, obući, dekoru i odjevnim komadima. Kako i ne bi kad je riječ o boji koja unosi radost i harmoniju te simbolizira mir i nadu.

Zara haljina
Zara haljina – 159,90 KN

Osim što je preuzela našu garderobu i interijer nosimo je i na kosi, ali i na noktima.

Zara odijelo
Zara sako – 499,90 KN, hlače – 299,90 KN

Sudeći prema kratkom uvidu u najnovije kolekcije poznatih brendova za pre-fall sezonu i jesen, možemo zaključiti da će se dominacija zelene nastaviti i u daljnjim mjesecima.

Stradivarius sandale
Stradivarius sandale – 299,90 KN

Potaknuti novim informacijama odlučili smo izdvojiti najljepše modne komade u zelenoj boji – očitoj vladarici, ne sezone, nego godine. Ostatak ponude s cijenama pogledajte niže u našoj galeriji i pronađite svoje favorite.