FOTO by Instagram @missshokh / @lauri.style / @matea.miljan

Moda

Ružičasta boja je IT boja za prijelazno proljetno razdoblje

Daria Lovrić 21. travnja 2022.

Svake sezone nalazi se u fokusu i jedna je od najpoželjnijih boja

Ružičasta boja prevladava u garderobi, ali i u interijeru. Svake godine, posebice u proljeće i ljeto, jedna je od najtraženijih boja, bilo u nježnim tonovima ili jarkoj fuksiji.

Ova boja je efektna i romantična stoga ne čudi njezina popularnost. Ružičasta boja se izvrsno kombinira s ostalom paletom boja. Odlično se spaja s bojama poput žute i plave, ali i zagasitim zemljanim tonovima, pa nije ni čudo što je često viđamo na ulicama u toplim mjesecima.

Sudeći prema Instagram profilima trendseterica ružičasta boja će obilježiti proljeće 2022. godine. Zaljubljenice u modu u svojoj garderobi imaju mnoštvo komada u ovoj neodoljivoj boji. Ružičasta se preslikava u odijelima, haljinama, cipelama i modnim dodacima.

Ružičastu boju možete nositi „od glave do pete“, ali ako ipak niste toliko hrabri, izaberite jedan odjevni komad ili neku drugu boju upotpunite statement cipelama u rozoj boji. Odličan način za podizanje i najdosadnijeg stajlinga je dodavanje modnih dodataka poput pinkish torbice ili nakita.

Naš favorit za ovu sezonu su definitivno odijela u ružičastoj boji. Odijelo je izvrsna alternativa haljinama u svečanim prigodama, a u ovoj efektnoj boji stvorit će wow efekt i istaknuti vas u masi. Možete ih isfurati na štikle i sandale, ali i na tenisice ako preferirate ležerniji stil. Izvrstan su odabir i za izlazak u grad ili večernji provod.

Ružičasti tonovi su zaokupirali modni svijet, a mi smo pronašli nekoliko najtraženijih modela iz aktualne ponude high street brenda Zara koju možete pogledati u galeriji.