FOTO by Instagram @pilarjambrina / @zara.outfits / @zara.outfits

Moda

10 najljepših plavih haljina iz Zare za šetnje uz Jadransko more

Daria Lovrić 15. lipnja 2022.

Sve nijanse efektne plave su idealan izbor za ljetne dane...

Svakog tjedna omiljeni high street brendovi inspiriraju nas božanstvenim primjercima modnih komada koji dolaze u upečatljivim bojama. Ovog puta, Zara nas je šarmirala mnoštvom ljetnih haljina u plavim tonovima.

Tirkizna, kraljevsko plava, baby plava, s cvjetnim uzorkom, satinirana, lanena, kratka, duga, midi ili maxi – koji god vaš izbor bio, u predivnoj Zarinoj kolekciji sigurni smo da će vas barem jedna haljina ostaviti bez daha.

Haljine su odjevni komadi koje najviše volimo radi njihove praktičnosti i udobnosti. Osim što izgledaju efektno, ako ste ponosna vlasnica upečatljivih haljina u svega nekoliko trenutaka možete imati LOOK za kojim će se svi okretati.

Za haljine možemo reći da su oličenje ženstvenosti i odaberete li haljinu kao glavni odjevni komad uvijek ćete izgledati maksimalno dotjerano, kao da ste u slaganje outfita potrošili puno vremena i razmišljanja.

Iako ćemo se još neko vrijeme morati strpjeti do odlaska na godišnji odmor odlučili smo pronaći haljine koje će upotpuniti čaroliju ljeta i šetnje uz Jadransko more. Plava boja je naš favorit i jedna od najpopularnijih, a osobito je obožavamo nositi u srpnju i kolovozu jer nas podsjeća na morske radosti.

U našoj galeriji bacite oko na najljepše Zarine modele s cijenama i pronađite svoju IT haljinu u kojoj ćete provesti cijelo ljeto: