FOTO by Instagram @zara.outfits

Moda

Upečatljivi komadi u uzbudljivoj narančastoj za čarobne zalaske sunca

Daria Lovrić 22. srpnja 2022.

15 najatraktivnijih modela iz Zarine ponude razbudit će naš ljetni look...

Ljeto je na vrhuncu i ako još uvijek niste otišli na godišnji odmor, vjerujemo da baš poput nas odbrojavate dane do polaska na put. Neki će se zaputiti na jadransku obalu, drugi će u istraživanje kulturnih svjetskih prijestolnica, dok će se dio zaputiti u bijeg na neke od magičnih lokacija posute bijelim pijeskom i tirkiznim morem izvan Europe.

Koja god od navedenih lokacija bila vaš odabir, zahtijeva i prikladan ljetni outfit u kojem ćete zablistati gdje god se pojavite. Ljetni mjeseci rezervirani su za upečatljive jarke boje te odvažne odjevne komade, modne dodatke i obuću.

Ljeto u znaku uzbudljive narančaste boje

Uz zelenu, žutu i plavu, narančasta se nameće kao „IT“ boja ljeta i obilježit će dane pune veselja, zabave i ludih noćnih partyja. Ona naglašava ženstvenost, izražava pozitivnu energiju i stvorena je za kreativce i vedre osobe. Odličan je izbor za sunčane i vruće dane kada želite sve poglede usmjeriti ka sebi.

Zara satinirana haljina
Haljina – 199,90 KN

Koja god nijansa bila vaša omiljena, njezina živopisnost unijet će vedrinu u vaš dan i istaknuti vas u masi. Odjevni komadi u narančastoj boji idealni su za ljetne večeri i dane jer će istaknuti brončani ten i plijeniti pažnju gdje god se pojavite.

Zara haljina 2
Haljina – 229,90 KN

Narančasta boja odlično se uklapa u ljetno okruženje – ona čini savršen kontrast uz nepregledno plavetnilo, bijeli sitni kamen, raskošno zelenilo i ljetno cvijeće u vibrantnim nijansama.

Omiljeni brend Zara u svojoj ljetnoj kolekciji nudi pregršt komada u narančastoj boji – od pastelno narančaste pa sve do zagasitih tonova ove jarke boje.

Sandale – 249,90 KN

Bacite pogled u našu galeriju i pronađite najatraktivnije modele s cijenama. Neki od njih su na popustu stoga požurite na Zara web trgovinu i ulovite najbolje komade.