FOTO by sneakernews.com

Moda

PAŽNJA! Nike baršunasti novitet otapa srca i donosi najposebnije Valentinovo!

Daria Lovrić 01. veljače 2023.

Pronašli smo favorita! Sviđaju li se vama plišane "Jordanice"?

Napokon je završio depresivni siječanj i ušetali smo u prevrtljivu, ali veselu veljaču koja nas je ovih dana nagradila lijepim danima. Iako su temperature još uvijek niske, preko dana nas maze sunčeve zrake i pozivaju na izlazak iz kuće i šetnju gradom.

Nike Air Jordan 1 tenisice
Nike Air Jordan 1 tenisice

U najromantičnijem mjesecu u godini očekuje nas nekoliko Nike noviteta koji slave ljubav. Neke od njih smo već predstavili poput Nike Air Jordan „Strawberries & Cream“ i Valentinovo Nike Air Force tenisica, međutim stiže nam još jedan par koji je po svemu sudeći naš favorit.

Air Jordan 1 tenisice najljepši su poklon za Valentinovo!

Nove Jordanice stižu nam tik pred Valentinovo, točnije 9. veljače i pršte od ljubavi! Dok nam se srca pune ljubavlju, popularni gigant sportske obuće i odjeće Nike pobrinuo se da se i naša stopala osjećaju voljeno lansirajući primjerke u romantičnom tonu.

Kombinacija jarke ružičaste na bijeloj podlozi poseban je spoj koji novi par Air Jordan 1 tenisica čini neodoljivom poslasticom.

Detalji poput prepoznatljivog Nike znaka, dio oko prstiju, potplat te gornji dio modela krasi pinkish baršun koji čini savršen kontrast bijeloj podlozi.

Stražnji dio tenisice krase romantični natpisi „Anytime“ i „Anywhere“ izvezeni srebrnim koncem koji im daje notu profinjenosti i romantike, dok se ružičasta srca spajaju s oznakom Zoom Air na jeziku.

Preslatki model u ružičastoj boji fuksije unijet će radost u naš look i uvest nas u toplije dane, potaknuti na šetnju i ispijanje kava na prvim otvorenim terasama kafića s prijateljicama.

Cijena baršunastih krasotica iznosit će $150, a sve informacije o njima pratite na službenoj Nike stranici.