FOTO by Nike

Moda

Zaljubite se u nove Valentinovo Nike Air Force tenisice

admin 11. siječnja 2023.

Ljubav je u zraku...

Nakon što smo preživjeli blagdane i ulazak u Novu godinu uplovili smo u najdepresivniji mjesec u godini, a ako nekako “pregazimo ” i siječanj očekuje nas nešto ljepši period.

Prvo na popisu je Valentinovo, a veliki brendovi već su u niskom startu kako bi predstavili svoje najromantičnije modele. Među prve se ugurao Nike sa svojim novim Air Force modelom koji pršti od ljubavi.

Nike valentinovo tenisice
Foto: Nike

Obavijene u bijelu, ružičastu i crvenu boju ovaj model ima detalje srca koja su vidljiva iz svakog kuta. Na bočnim stranama nalazi se Nike logo s kojeg vise dvije trešnjice u obliku srca.

Nike valentinovo tenisice
Foto: Nike

Romantika na svakom koraku

Na stražnjem i gornjem dijelu do izražaja dolazi ružičasta boja uz naravno neizostavna srca od kojih je najsimpatičnije ono na dnu vezica.

Nike valentinovo tenisice
Foto: Nike

Nadamo se da ćete i vi uskoro osjetiti sve čari Kupidovih strelica i da ćete na valu ljubavi uživati u najromantičnijem mjesecu u godini. Kako biste upotpunili kompletnu sliku romantike ovaj Nike model mogao bi se savršeno uklopiti u priču.

Nike valentinovo tenisice
Foto: Nike

Predviđa se da bi početkom veljače trebale biti dostupne unutar Nike web trgovine i da će odlično pristajati uz vaše romantično raspoloženje.