FOTO by sneakernews.com

Moda

Nike Air Jordan „Strawberries & Cream“ nova su poslastica koja nas uskoro očekuje!

Daria Lovrić 15. prosinca 2022.

Spoj jagoda i šlaga je elegantan, otmjen, poseban i zavodljiv, posebice kada se oslikava na novom Nike modelu tenisica!

Iako se nalazimo u zimskom periodu i naša stopala najčešće griju krznene čizmice i topla obuća, kao veliki obožavatelji tenisica već škicamo što nas od noviteta očekuje u narednoj sezoni. Jedan u nizu noviteta koji nas čeka u proljetnim danima dolazi iz Nike tvornice, a radi se o novom Air Jordan modelu.

Air Jordan „Strawberries & Cream“ 1
Air Jordan „Strawberries & Cream“

Preslatki model u ružičastoj boji uvest će nas u toplije dane i potaknuti na šetnju gradom i ispijanje kava na prvim otvorenim terasama kafića. Iako je pred nama najuzbudljiviji period u godini, raduje nas povratak sunčanih i toplih dana kada ćemo moći ponovno nositi svoje omiljene modele tenisica.

Ovaj Nike Air Jordan model priziva proljeće!

Sportski gigant Nike krenuo je s predstavljanjem kolekcija za nadolazeću 2023. godinu i tako najavio nove Nove Air Jordan „Strawberries & Cream“ tenisice.

Kombinacija ružičaste i prljavo bijele boje podsjeća na sočnu kombinaciju jagoda i šlaga i čini ih elegantnom, posebnom i zavodljivom poslasticom.

Dio oko prstiju, dio potplata i bočne strane ukrašene su tonovima koji podsjećaju na rumene i slatke jagode, dok je duž jezika prosuta prljavo bijela nijansa koja ovom paru daje „kremasti“ izgled.

„Strawberries & Cream“ krasotice, na tržište dolaze u proljeće 2023. godine, po cijeni od $120.